2777
2789
عنوان

بچه میارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 77 پست
من تو شرایط شما سومی هم آوردم.سختی داره ولی کلا به شیرینی اش می ارزه.

راضی هستین پس؟

نگاه بقیه چطوره

مهمونی رفتن براتون سخت نیس

احساس میکنم بقیه یجوری ادمو نگا میکنن

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان خودمم میگم سنم برای دوتا بچه داشتن خیلی کمه اما بچمم خیلی احساس تنهایی میکنه

اره به نظرم من اگه میخواستم بیارم با توجه به اینکه ی بچه هم دارم دیگه دومی رو میذاشتم ۲۸ _۲۹ 

من خودم آنقدر بچه دوست دارم و پا به پای بچه ها شیطنت دارم که فکر نکنم بچم احساس تنهایی کنه😂😂 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
در هیچ شرایطی حاظر نیستم‌ بچه دوم بیارم‌ حتی اگر آنقدر وضعیت اقتصادی خوب باشه که خدم و هم داشته باشم

واقعا سختههه

مخصوصا بچه دوم

اولی ادم داغه و خیلی ذوق داره و خیلی فانتزیا داره

اما دومی بیشتر ترس و استرسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
راضی هستین پس؟ نگاه بقیه چطوره مهمونی رفتن براتون سخت نیس احساس میکنم بقیه یجوری ادمو نگا میکنن

من ۳۵ هستم دومی را آوردم.. اولی کلاس دومه.. مهمونی رفتن سخته خرید کردن سخته رسیدگی به دو تا بچه خیلیی سخته ولی بزرگ میشن دیگه.. عوضش در آینده بی کس و تنها نیستن یه خواهر دارن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اره به نظرم من اگه میخواستم بیارم با توجه به اینکه ی بچه هم دارم دیگه دومی رو میذاشتم ۲۸ _۲۹  ...

منم مثل شما بودم ولی ادم خسته میشع و از یه جایی ببعد بچه ی عادی دنبال دوست همسنو سال خودش میگرده

الان همش میگه بگو بچه های فامیل که همسنش هستن بیان خونمون

خونه پر از اسبابازی اما دیگه روشونو نگا نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40