2777
2789
عنوان

انتخاب دکتر

104 بازدید | 4 پست

من از دکتر محبی بهمن ماه نوبت عمل دارم اما با توجهدنارضایتی های زیادی که تت نی نی سایت دیدم و با چند نفر هم تو اینستا گرام چت کردم و نارضایتی شون رو دیدم کنسل کردم ، امروز کارای دکتر سامی رو میدیدم برای بینی های گوشتی خیلییی عالیه برا همون از ایشون وقت مشاوره گرفتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستاگرام حتما نمونه کاراشون رو ببین  برو مستقیم مطب با مراجعه کننده ها صحبت کن ببین راضی بود ...

آره عزیزم‌ دیدم با یکی شونم مستقیم چت کردم ۱بهمن حضوری نوبت مشاوره گرفتم تا ببینم چی میشه اما خداییش خیلی گرونه

دکتر سامان یا سامی؟

دکتر شاهین فتح سامی.

مشکل میدونید چیه دکترا خیلی به خودشون زحمت نمیدن اینکه دکتر با وجدانی پیدا کنی که ماکزیمم تلاششو برای بهتر در آوردن بینی بکنه کم پیدا میشه دکتر عبدل زاده از آشناهای ما هست و خیلی هم انسان با وجدان و دلسوزی هست اما معروف هم نیست مثل دکتر سامی یا محبی ، افلاکی ، یحیوی حالا موندم پیش همون دکتر عبدل زاده برم یا دکتر سامی