2777
2789
عنوان

خواستگار زنگ زد دیگه زنگ نزد برای جواب

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 38 پست
انشالله .چیزی به روی زنش نمیاره میاد پیش ما خواهرا گله میکنه ما هم عین کوه پشت زنداداشمون هستیم  ...

چه خواهرای خوبی ایشالا خداشمارو برای داداشتون نگه داره 

آره بابا تو که تحمل سختی کشیدن هم نداری و خودت میگی تو ناز ونعمت بزرگ شدی .اصلا عشقی بینتون نبوده که ...

برای اولین بار که زنگ میزنن برای خواستگاری چه‌سوال های خوبه بپرسیم؟

بعد من انواع هنر ها دارم از اشپزی شیرینی پزی ارایشگری خیاطی تا حدودی 😂به نظرت مثلا پرسیدن دخترتون چکار میکنه مامانم بگه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اولین بار که زنگ میزنن برای خواستگاری چه‌سوال های خوبه بپرسیم؟ بعد من انواع هنر ها دارم از اشپ ...

برا جلسه اول فقط گوش کنید بگید به نظرم شما راجع به پسرتون صحبت کنید .اونا خودشون میگن مثلا اسمش رو میگن .سنش رو میگن بعد از کارت پایان خدمتش میگن  یا معافیتش بعد  از شغلش بپرسید .البته سعی کن میزان درآمدش رو و خونه وماشین رو تو جلسات بعد بپرسید فقط بگید بعد ازدواج قراره کجا زندگی کنه کع اونم خودش میگه مسکن شخصی داره یا مسکن استیجاری یا مسکن با پدرشه .درباره سلامت روحی و روانیشم بپرسید مثلا بگید اهل دخانیات و مشروب نیست .بد دل و شکاک نیست فکر کنم این سوالات رو تلفنی تو جلسه اول مامانتون تلفنی هم بپرسه کفایت میکنه. ولی اگه جلسه اول بخواهی با آقا صحبت کنی و جلسه معارفه شما و آقا داماد باشه بگو تا توپست بعد بگم چی بپرس

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اولین بار برای کسی که زنگ میزنه باید چه سوال های پرسید؟

اگه معرف و واسطه تماس گرفتن،میشه  راحت از  اولین و مهمــترین ملاک یعنی سلامت اخلاق پسر (اینکه پسر خوبیه و..) پرسید اول (حتی وضعیت دارایی و شغل و..)و قراری رو گذاشت برای آشنایی بیشتر دونفر و مادراو...

اگه تماس گیرنده مادر خود شخص باشه، مادر میتونن بگن با دخترم صحبت میکنم در صورت موافقت اعلام میکنم همو ببینن برای آشناشـدن باهم. در اینجاهم مادر باید بگن فلان زمان میتونید تماس بگیرید برای پاسخ✓✓. خودتون زنگ نمیزنید. (اونوقت اولین جلسات فقط به شناخت ویژگیها و خصوصیات فردی و اخلاق دو طرف میگذره. بعد وضعیت شغل و درآمدو میپرسیم. بعد تحقیق از فامیل و دوستان و همکاران و همسایه هاست.)

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

چطوری بپرسم‌که شکاک هست یا نه 

ببین به نظرم برا دیدار اولتون ازش بپرس از خانم آیندش چه توقعاتی داره .و بعد بپرس اگه عصبانی بشی عکسالعملش چیه ؟بعد از عقایدش بپرس و اون رو با عقاید خودت بسنج که در یه راستا باشه مثلا ببین مذهبی یا غیر مذهبی .بعد درباره خط قرمزش تو زنگی بپرس .بعد علت اینکه تو رو به عنوان همسر میخواد انتخاب کنه بپرس .بعد بهش بگو که صداقت از همه چیز برات مهمتره و اگه دوست نداره شما از چیزی بیخبر باشید بهتره جواب نده تا دروغ بگه .بعد ازش بپرس که نظرت راجع به کار کردن خانمش چیه .هر جوابی داد علتش رو هم بپرس مثلا اگه گفت انتخاب با خودشه یعنی براش با ارزشی .اگه گفت زندگی پر هزینه هست . بهتر خانم شاغل باشه .یعنی خسیسه و در آینده از شما توقع حمایت مالی داره .اگه گفت نره سر کار دلیلش رو بپرس اگه خانه داری رو شغل محسوب کرد یه حرفه اگه به ارتباط با نامحرم اشاره کرد یعنی شکاکه البته اگه مذهبی باشه نا محرم جزو اعتقادات دینیشه نه بد دلیش .

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببین به نظرم برا دیدار اولتون ازش بپرس از خانم آیندش چه توقعاتی داره .و بعد بپرس اگه عصبانی بشی عکسا ...

وایی ممنون عزیزم لطف کردی خیلی قشنگ توضیح دادی😍

همه اینا تو جلسه اول بپرسم یانه؟