2777
2789
عنوان

خواستگار زنگ زد دیگه زنگ نزد برای جواب

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 38 پست
اکثرا مادرا سر خود خواستگاری میکنن بعد که به پسرشون میگن پسره قبول نمیکنه مامان من برا داداشم زیاد م ...

این هم هست اسی جون✓  

(طفلک اون دخترا که وقت و ذهنشون بیخودی درگیر این اشتبـاه میشد!🌱🤍)

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

فکر کنم یه جوری صحبت میکنی که انگار مادیات برات مهمه پس بهشون حق بده که فکر کنن براشون کیسه دوختی چو ...

معرف من میشناخت برای فامیلشون  میخواست میدونست سطح خانوادمون  چطوریه هم اخلاق هم خانواده هم مالی از نظر مالی هیچ مشکلی نداریم که بخوام به  فکر پول بقیه باشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این هم هست اسی جون✓   (طفلک اون دخترا که وقت و ذهنشون بیخودی درگیر این اشتبـاه میشد!🌱🤍)

اره چی بگم مادرا هم ارزو دارن داداش من اصلا قصد ازدواج نداشت الانم از مامانم ناراحته بعد سه سال که ازدواج کرده 

همون اول از دارایی نمیپرسن طبق روال صحیحش•••🌱 اما دومین مورد که مامانتون سختگیری نداشتن و باز تماس ...

اولین بار برای کسی که زنگ میزنه باید چه سوال های پرسید؟

معرف من میشناخت برای فامیلشون  میخواست میدونست سطح خانوادمون  چطوریه هم اخلاق هم خانواده ه ...

خوب شاید اونم دیده هم سطح نیستید عقب کشیده چون من خودمم به عنوان یه مادر اگه یه وقت برا پسرم زن بگیرم دوست دارم زن آینده پسرم یا از نظر مالی از ما پایین تر باشه یا نهایت هم سطح باشیم که پسرم تلاشش برا خوشبختی خانمش نتیجه بخش باشه .دختری که از سطح مالی خیلی بالاتر از پسر باشه و هم چنین آبدیده هم نباشه واقعا اصلا و ابدا گزینه خوبی برا ازدواج نیست .شاید اونا هم به این موضوع فکر کردن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

شاید خودش کسی زیر نظر داشته 

نه بابا یه بار شکست عشقی خورده بود دیگه فکر زن گرفتنو از سرش بیرون کرده بود دختره ازدواج کرد و داداشم دلش شکست الان خدایی زن داداشم خیلی خوبه مامانم از من بیشتر دوسش داره ولی داداشم از مامانم بشدت ناراحته 

خوب شاید اونم دیده هم سطح نیستید عقب کشیده چون من خودمم به عنوان یه مادر اگه یه وقت برا پسرم زن بگیر ...

کاملا موافقم خیلی قشنگ گفتید درست میگید 

پسر گفته بود باید زنم کار کنه کمک خرجی باشه 

ده تومن بیشتر حقوق نمیگرفت اونم تو این اوضاع 

جالب اینکه اول برای پسر اولشون خواستگاری کردن معرف در میون گذاشته بود من قبول نکردم تفاوت سنی خیلی زیاد بود من دوست نداشتم معرف میگفت بیا خیابان بدون اینکه پدر مادرت بدونن دوتا داداش ببین هر کدوم خوشت امد ولی خوب من گفتم باید خانوادم بدونن این از این بعدم که زنگ زدن اینطوری شد

نه بابا یه بار شکست عشقی خورده بود دیگه فکر زن گرفتنو از سرش بیرون کرده بود دختره ازدواج کرد و داداش ...

ایشالا که اوضاعشون زودتر درست بشه زن داداشت گناه داره بنده خدا ایشالا که گرفتار عشق زنش بشه

خوب شاید اونم دیده هم سطح نیستید عقب کشیده چون من خودمم به عنوان یه مادر اگه یه وقت برا پسرم زن بگیر ...

راستی اینم بگم من خودم کار نمیکنم یه مدت دوست داشتم کار میکردم ولی الان دوست ندارم بخوام کار کنم پدر مادرمم کاری ندارن میگن اگه دوست داری برو تو جامعه ببین چی میگذره ولی اینکه به پولش نیاز داشته باشم اصلااا

کاملا موافقم خیلی قشنگ گفتید درست میگید  پسر گفته بود باید زنم کار کنه کمک خرجی باشه  ده ...

به نظرم اگرم زنگ زدن جواب منفی بده چون خانواده هنوز تکلیفشون با خودشون مشخص نیست .به نظرم مورد بهتر از این سر راهت قرار میگیره از پسری که شرط میزاره زنم بره سرکار تا کمک خرج باشه خوشم نمیاد بگو آقای محترم شما که نمیتونی مسئولیت زندگی یه نفر دیگه رو قبول کنی چرا میخواهی زن بگیری .درست نیست آقا به چشم کمک خرج بع زن نگاه کنه شاید زن دوست نداشته باشه شاغل باشه یا اصلا توانش رو نداشته باشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

به نظرم اگرم زنگ زدن جواب منفی بده چون خانواده هنوز تکلیفشون با خودشون مشخص نیست .به نظرم مورد بهتر ...

دقیقا حتما بعدا زن مواخذه میکنه چرا کار نمیکنی یا کار میکنی چرا درامدتو نمیاری جز خرجی زندگی 

ایشالا که اوضاعشون زودتر درست بشه زن داداشت گناه داره بنده خدا ایشالا که گرفتار عشق زنش بشه

انشالله .چیزی به روی زنش نمیاره میاد پیش ما خواهرا گله میکنه ما هم عین کوه پشت زنداداشمون هستیم 

دقیقا حتما بعدا زن مواخذه میکنه چرا کار نمیکنی یا کار میکنی چرا درامدتو نمیاری جز خرجی زندگی 

آره بابا تو که تحمل سختی کشیدن هم نداری و خودت میگی تو ناز ونعمت بزرگ شدی .اصلا عشقی بینتون نبوده که بخواهی به خاطر علاقه کوتاه بیایی .یا حتی نوع رفتار خانواده و پسرا اصلا باب میلت نیست که بگی پول نداره لا اقل با شخصیت و با اخلاقه پس خیلی راحت میتونی سبک سنگین کنی و جواب بدی .اسی چن سالته؟کنجکاو شدم