2777
2789
عنوان

🥴افسردگی..

275 بازدید | 71 پست

روزا همش خوابم میاد بدنم انگار له شده واحساس  سنگینی دارم همش گریه میکنم البته مشکلاتی هم دارم بنظرتون افسرده شدم؟! راه درمانش چیه نمیخوام ازپا بیوفتم چون هیچکس بفکرم نیس دلم واسه خودم میسوزه

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

نه افسرده نیستی من الان ۴ ساله به تشخیص دکتر افسدم و دارو مصرف میکنم ولی افسردگی فراتر از این چیزاییه که میگین شما فقط ناراحت و غمگینین این با افسردگی متفاوته

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه افسرده نیستی من الان ۴ ساله به تشخیص دکتر افسدم و دارو مصرف میکنم ولی افسردگی فراتر از این چیزایی ...

حال روحیم خیلی بده اصن دوستندارم بیدارباشم همش خوابم 

عزیزمممم تو منی یا من تو اممممممم 

منم همش دوس دارم بخوابم همش سرم تو گوشیه ب خودکشی خیلی فکر میکنم 

گریه م میگیره همش  و ....

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

افسرده همه هستن فقط شما نیستی دیگه چیزی نیست که بشه با این اوضاع درمانش کرد باید سعی کنی باهاش کنار بیای من خودم هر سه چهار روز یه بار این جوری میشم که حوصله هیچ کاریو ندارم ولی متاسفانه بر خلاف تو حداقل خوابم نمیاد بگیرم بخوابم

عزیزمممم تو منی یا من تو اممممممم  منم همش دوس دارم بخوابم همش سرم تو گوشیه ب خودکشی خیلی ف ...

اشتهاندارم بزور اونم ی وعده توروز غذا میخورم

افسرده همه هستن فقط شما نیستی دیگه چیزی نیست که بشه با این اوضاع درمانش کرد باید سعی کنی باهاش کنار ...

گاهی خوابم اونقدر زیادمیشه حتی نکیتونم بشینم چشمام بسته میشه گاهیی تاصبح بیدارم کل سیستم زندگیم بهم خورده

حال روحیم خیلی بده اصن دوستندارم بیدارباشم همش خوابم 

افسردگی اینه که تو حال ادما رو نداری حوصله هیچکسو نداری همش میخوای بمیری و دنبال راه حل برا مرگ زودتری گریه میکنی ولی دلیلشو نمیدونی عصبانی میشی دائم سر چیزای کوچیک دوست ندادی وارد حریمت بشن از همه حتی خانواده فاصله میگیری غذا یا خیلی کم میخوری یا بعضیام هستن خیلی زیاد میخورن همش استرس داری میل جنسی نداری

ولی برای پیشگیری مهمونی برو بیرون برو یه کار جدید بکن ففط توی خونه نمون همش

خانوادم باکسی رفت وامدندارن شوهرمم اونقدر شکاک نمیزاره تاسرکوچه برم تفریح این روزام خواب وگریه

افسرده همه هستن فقط شما نیستی دیگه چیزی نیست که بشه با این اوضاع درمانش کرد باید سعی کنی باهاش کنار ...

بابا این افسردگی نیست ناراحتیه نا امیدیه افسردگی متفاوته 

اگه می خوای افسرده نشی برو تو اجتماع باش ولی وای به حال یکی که اصلا این اجتماع وجود نداره براش محکو ...

اجتماعی نیس صبح تاشب خونم حتی نمیتونم تاسوپری  سرکوچه برم فقط ازتون میخوام دعاکنیدبرام 🙏🏼🤲🏻