2777
2789
عنوان

روز زن چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 19 پست
یعنی پارچه چادری بگیرم براشون ؟

نمی‌دونم .مذهبی ان؟ 

من برای پیراهن گرفتم  خودم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشت نی برای خواهر شوهرم نگیرم اخه اونم برام چیزی میاره روسری یا شال بگیرم براشون خوبه ؟

اگ خیلی جوونه نگیر همون تبریک بگین کافیه بنظرم  .حالا بعد ازدواج بگیر براش .فک نکنم توقع داشته باشن خودشونم از شما 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
نه اخه ظرف خیلی دارن لباسو روسری هم همین طور من نمی‌دونم سلیقه هاشون چیه

ظرفو من خودم دوسندارم هدیه تولد یا روز زن ب کسی بدم .

روسری هم  ک ن ‌.

پارچه خیلی خوبه ب نظرم ی طرح یا رنگ‌خاص ک طرف خودش ب سلیقه خودش بدوزه 

یا مثلاً بتونین ی انگشتر نقره ک قیمتش بالا نباشه

با همسرتون برید ایشون بخره از طرف دوتاتون هدیه بدین😁 

زشت نی برای خواهر شوهرم نگیرم اخه اونم برام چیزی میاره روسری یا شال بگیرم براشون خوبه ؟

اگه اون روز زن میاره تو هم ببر واگرنه نمیخواد چون روز زن کسی به خواهر شوهر کادو نمیده