2777
2789
عنوان

در پارتی ها چه میگذرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16045 بازدید | 132 پست
باز حالا اینا تعدادشون کمه فک کن این پارتیا که ۱۰۰ نفرن چه وضیه

خونه است ۸۰ متره جا نمیشه وگرنه میاورد  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
منم تازگیا با دونفر حرف زدم که همینو گفتن خاستم ببینم واقعا همه پسرا و دخترا اینطور شدن؟ من عقب مون ...

بهش گفتم چرا از بین همونا یکیو برای ازدواج انتخاب نمیکنی 

گفت من اگه طرف مقابلم کسیو قبلا دوس داشته و باهاش رابطه جنسی داشته مشکلی ندارم اما کسی که با همه بوده باشه رو نمیخام 🤐😐 

با کسی نخابی میگن امل و اسکل و عقب مونده 

با کسی باشی میگن دستمال کاغذیه همه بوده 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب منم میگم الان من میرم معلوم الحال ام چه عجیب

اگه پارتی هایی تشریف می‌برید که شرایطش رو گفتم بله

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت

منم تازگیا با دونفر حرف زدم که همینو گفتن خاستم ببینم واقعا همه پسرا و دخترا اینطور شدن؟ من عقب مون ...

نه من شخصا اینطوری نیستم با اینکه قیافم میخوره اهل هر کاری باشم ولی حتی دوست پسرم شش ساله ندارم سالهاس با هیچ پسری حتی قرارم نذاشتم. فک میکردم این کارا دیگه خیلی خز شده با چند نفر بودنو پارتیو اینجور چیزا

بهش گفتم چرا از بین همونا یکیو برای ازدواج انتخاب نمیکنی  گفت من اگه طرف مقابلم کسیو قبلا دوس ...

واقعا خیلی شرایط سخته امروز به یه کیس مناسب بخاطر پارتی و رابطه جنسی که داشت جواب منفی دادم و دلم میسوزه واسه خودم😁

نه من شخصا اینطوری نیستم با اینکه قیافم میخوره اهل هر کاری باشم ولی حتی دوست پسرم شش ساله ندارم ساله ...

از نظر منم ادم درست و حسابی این کارا رو نمیکنه

ولی تازگیا باهرکی اشنا میشم میگه پارتی میرم و رابطه دارم

از نظر اجتماعی ادمای سطح بالایی هستن برام خیلی عجیبه چون کم سن هم نیستن حدود سی سال

نه من شخصا اینطوری نیستم با اینکه قیافم میخوره اهل هر کاری باشم ولی حتی دوست پسرم شش ساله ندارم ساله ...

منم قیافم غلط اندازه تا میبینن قیافم امروزیه و مسافرت خارجی و...رفتم 

میگن حتما منم مثل خودشونم 

ولی این چیزا پذیرشش برام سخته 

یعنی پسرایی با عقاید ما که امروزی هم باشن پیدا نمیشه؟؟

واقعا خیلی شرایط سخته امروز به یه کیس مناسب بخاطر پارتی و رابطه جنسی که داشت جواب منفی دادم و دلم می ...

من خودم نظرم اینه که دیگه کنار بیام با این مسائل 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من خودم نظرم اینه که دیگه کنار بیام با این مسائل 

یعنی میتونی با رابطه جنسی که طرف داشته کنار بیای؟

من میگم اوکی گذشتش به خودش مربوطه 

ولی میان میگن ما اهل رابطه و..هستیم این گفتنش منو اذیت میکنه میگم دیگه گذشته رو برای خودتون نگه دارید واقعا برام جالب نیست که با کیا خابیدید

یعنی میتونی با رابطه جنسی که طرف داشته کنار بیای؟ من میگم اوکی گذشتش به خودش مربوطه  ولی میان ...

ببین بخای نخای باید کنار بیای چون خیلیا دیگه اینجورن 

اما خب کسی که با افتخار از این گذشته حرف میزنه احتمالا در آینده هم همون رویه رو پیش بگیره 

از این ادم فاصله بگیر 

خداوکیلی چرا نشستین گارد گرفتین تا یکی یه حرفی بزنه بپرین روش؟ قشنگم بنده خدا منظورش پااااارتی بود ...

بحث پریدن ب کسی نیست 

خب نباید همه رو به یک چشم و دیدگاه جمع بست و گفت خراب اصلا حرکت درستی نیست منم گفتم ک مهمونی داریم تا مهمونی  صرفا کسی ک تو خونه میشینه سالم نیست کسی هم ک مهمونی می‌ره خراب نیست 

اگر با احترام صحبت کنیم با هم یک نظر هست دیگ 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
مهمونی مختلط مگه پارتیه‌  بابا تفاوتش‌ خیلی زیاده  الان عروسی ها هم مختلط‌ هس

کلا بگذریم ما حرف هم و نمی‌فهمیم 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
منم قیافم غلط اندازه تا میبینن قیافم امروزیه و مسافرت خارجی و...رفتم  میگن حتما منم مثل خودشون ...

چرا پیدا میشه هم دختر هم پسر هستن که ظاهر امروزی داشته باشن اما اهل رابطه و پارتی و مشروب و مواد نباشن.به سطح اجتماعی ربطی نداره اینجور چیزا، به درک طرف از زندگی ربط داره.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز