2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر اولم و درست گفت

دختر دومم که باردارم الان و تو ان تی گفت معلوم نیست تو انومالی گفت دختر 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

اکثرا درسته

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دختر اولم و درست گفت دختر دومم که باردارم الان و تو ان تی گفت معلوم نیست تو انومالی گفت دختر 

خدابراتون حفظش کنه دوتاشم 

بمنم گف معلوم نیس ولی احتمالا دختره 😕کاش حتمی میگف 

خدابراتون حفظش کنه دوتاشم  بمنم گف معلوم نیس ولی احتمالا دختره 😕کاش حتمی میگف

ممنونم عزیزم همچنین نی نی شمارو خدا حفظش کنه. 

چی دوس داری باشه؟ اولیته؟

ببین برای خاله من و ان تی اشتباه گفت. تو ان تی گفت دختره با قطعیت ولی تو انومالی گفت پسر و پسر بود. ان تی بهش اعتمادی نیس خطا داره زیاد

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

برا من احتمال داد پسره و درست هم از آب در اومد. چون تو عکس سونوش بِبِلش واضح افتاده🤭🤫

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
ممنونم عزیزم همچنین نی نی شمارو خدا حفظش کنه.  چی دوس داری باشه؟ اولیته؟ ببین برای خاله من ...

ن دومی فرقی نداره سالم باشه فقط کنجکاوم بدونم چیه اخه حالتامم با اولی فرق میکنه 

ن دومی فرقی نداره سالم باشه فقط کنجکاوم بدونم چیه اخه حالتامم با اولی فرق میکنه 

الهی سالم و صالح باشه. منم الان باردارم با اینکه جنسیتشون یکیه خیلی حالتام فرق داره با بارداری اولی