2777
2789
عنوان

دلتنگش میشی؟😔

113 بازدید | 8 پست

تاحالا براتون پیش اومده یا دیدین کسایی رو ک طلاق گرفتن و بعد از طلاقم باز همو ببینم و باهم در ارتباط باشن؟

طلاقشونم توافقی بوده باشه.

منظورن اینه واقعا همو دوس داشتن اما نتونستن باهم زندگی کنن

اگه آره برام تعریف کن😔

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏

اگه همو دوست داشته باشن چرا باید طلاق بگیرن

خیلیا موقع طلاق جشن میگیرن مثل خودم

(البته منظورم جشن طلاق نیست .اینه که خیلی خوشحال بودم و انگار یه باری از دوشم برداشته شد)

اگه همو دوست داشته باشن چرا باید طلاق بگیرن خیلیا موقع طلاق جشن میگیرن مثل خودم

فاز جشن موقع طلاق چیه؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه همو دوست داشته باشن چرا باید طلاق بگیرن خیلیا موقع طلاق جشن میگیرن مثل خودم

من دوسش دارم اما نمیتونم باهاش زتدگی کنم. مشکلاتمون حل نمیشه

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏

منو همسر سابقم برای همدیگه میمردیم به حدی ک حتی تومحضر هم  باگریه جداشدیم.ولی سر یه موضوعاتی نشد ادامه بدیم.  تنها دوست داشتن کافی نبود

الان ازش خبر ندارم.ولی اونم مثل من ازدواج کرد

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
من دوسش دارم اما نمیتونم باهاش زتدگی کنم. مشکلاتمون حل نمیشه

خب برین پیش مشاور روان شناس هرکی حلش کنین 

ازدواج دوباره تو این دور و زمونه انقدم راحت نیس 

مخصوصا وقتی دوسش داری

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

منو همسر سابقم برای همدیگه میمردیم به حدی ک حتی تومحضر هم  باگریه جداشدیم.ولی سر یه موضوعاتی نش ...

بعد از طلاقتون دیگه سمت هم نرفتین؟ ‌علت طلاقتون چی بود

بعد از طلاقتون دیگه سمت هم نرفتین؟ ‌علت طلاقتون چی بود

راستش من یه روزایی حالم خیلی بد بود اونم همینطور...حتی خواستیم بهم برگردیم ولی خانوادش نذاشتن.میخواست که صیغه کنیم ولی من نذاشتم بااینکه دوسش داشتم قیدشو برای همیشه زدم

علت طلاقمون دخالت بیش از حد خانوادش بود.و بی اختیاری خودش

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز