2777
2789
عنوان

عاشق شدم😪🤦🏻‍♀️🙃🥺

472 بازدید | 20 پست

چن ماهه به یکی خیلی علاقه مند شدم 

حس اون و نمیدونم 

ولی همش تو فکرمه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بیرون،  خونه ، موقع درس خوندن، غذا خوردن و.. 

یاد رفتاراش میفتم دلم تنگ میشه براش 🥺🤦🏻‍♀️

۲۱ سالمه اون فک کنم ۲۵ باشه 

خیلی نگرانم خیلی حس عمیقی دارم بهش 

وقتی میبینمش انگار دنیا رو دارم، رفتار اون فعلا معمولیه

از بچه های دانشکدس 

حس میکنم سالهاست میشناسمش   دعا کنید برام حسم دو طرفه باشه 💕🥲 

حتی نگاه میکنیم به هم انگار دنیا و زمان یه جور دیگس

اسی اگه یواشکی نگات میکنه( به شرطی که فقط به تو نگاه کنه نه همه دخترای کلاس) بدون صد در صد روت حس داره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی اگه یواشکی نگات میکنه( به شرطی که فقط به تو نگاه کنه نه همه دخترای کلاس) بدون صد در صد روت حس دا ...

باهاش صحبت میکنم خجالت و میبینم تو چشاش 

با بقیه دخترا راحت صحبت میکنه 

باهاش صحبت میکنم خجالت و میبینم تو چشاش  با بقیه دخترا راحت صحبت میکنه

اون خجالته خیلی مهم نیست، نگاه بیشتر نشونه علاقست.تو کلاس زیرنظرش بگیر ببین گاهی یواشکی نگات میکنه یا نه. چون خودم خیلی برام اتفاق افتاده، تجربه دارم 😂

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

اون خجالته خیلی مهم نیست، نگاه بیشتر نشونه علاقست.تو کلاس زیرنظرش بگیر ببین گاهی یواشکی نگات میکنه ی ...

هم کلاسیم نیس 

تو دانشکده میبینمش گاهی 

جدیدا هم کمتر😭😭😭

حالم خوب نیس

هم کلاسیم نیس  تو دانشکده میبینمش گاهی  جدیدا هم کمتر😭😭😭 حالم خوب نیس

چی بگم والا😥 منم از یکی خوشم میومد ( البته همکلاس بودیم) یک ماه مونده به پایان ترم بهم پیام داد گفت ازم خوشش میاد، البته من پیشنهادش رو رد کردم/:

درکل سعی کن سرت رو با کارای دیگه گرم کنی. بخوادتت بالاخره بهت میگه(:

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز