2777
2789
عنوان

نقاشی منزل

206 بازدید | 15 پست

سلام  میخوام خونمون رو رنگ کنیم البته مستاجر هستیم حالا  نمیدونم چه رنگی بزنم شوهرم میگه استخوانی بزنیم  اتاق دخترمم صورتی  الان من میگم یرای اتاق یک رنگ بزنم که اسپرت باشه ولی نمیدونم چه رنگی مثلا  برای پذیرایی هم همین طور نمیدونم چه رنگی بزنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتاق دخترم رو چه رنگی کنم

نمیدونم ولی صورتی دیگه خیلی خز شده هر کی دختره صورتی.اگر بری رنگ‌فروشی هایی که رنگ اکریلیک دارن تنوع رنگ‌انقد زیاده یه رنگ‌خوشکل انتخاب کن با دستمال نم هم میتونی تمیز کتی.تقریبا قابل شستنه

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

بنظرت نباید صاحبخونه اجازه بگیری ؟ یا حدعقل رنگ اون انتخاب کنه  

سلام خوبی میشه بهم بگی باردارم یا نه؟ تروخدا.

شوهرم داخل کارش موفق میشه لطفا بهم بگوو

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

سلام خوبی میشه بهم بگی باردارم یا نه؟ تروخدا. شوهرم داخل کارش موفق میشه لطفا بهم بگوو

باردار نیستی ولی سال اینده پسر دار میشی     همسرت شغلشو باز عوص مبکنه ولی تو شغل بعدی موفق میشه 

باردار نیستی ولی سال اینده پسر دار میشی     همسرت شغلشو باز عوص مبکنه ولی تو شغل بعدی موفق ...

ممنون🙂❤️

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐