2777
2789

خبب کسایی ک عمل کردن بگم پیش کی عمل کردن و کدوم شهر راضی هستن یا ن 

اونایی ک راضی نیستن هم بگن

اونام ک قصدشو دارن بگن پیش کی میخوان برن و مشکلشون چیه 

من خودم قصدشو دارم دماغم بزرگو استخونیه و قوز داره😂🗿شمشیر هلیاس خلاصه

و این سه تا دکتر مد نظرمه فعلا : حمیدرضا علیزاده اطاقور،حسام الدینی علوی املشی،محمدرضا بیگدلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا باید بگم عمل دماغ شانسیه... من کسیو میشناسم که کلی هزینه کرد انگار نه انگار عمل کرده... یکیم میشناسم یه جای خیلی ارزون رفت کلی تغییر کرد هر دو هم گوشتی و بزرگ بود... 

اولا باید بگم عمل دماغ شانسیه... من کسیو میشناسم که کلی هزینه کرد انگار نه انگار عمل کرده... یکیم می ...

اینجوری گفتی ناامیدم کردی🥲 دماغم بزرگه ولی گوشتی نیست

اینجوری گفتی ناامیدم کردی🥲 دماغم بزرگه ولی گوشتی نیست

خوب میدونی چیه به نظرم اونایی که خیلی طبیعی عمل میکنن تغییر نمیکنن انقدر تاکید میکنن طبیعی بشه که دکتر میترسه دست به دماغشون بزنه... من خودم یکی از فامیلامون دماغش بزرگ بود ولی گوشتی نبود غوزم داشت عمل کرد خیلی فانتزی شده از روبه رو خوکی شده جوری که بعد از یه سال میگه روم نمیشه برم بیرون از بس سر بالا شده منم که اینو دیدم ترسیدم که نکنه اینجوری بشم به دکترم خیلی تاکید کردم اصلا سربالا نشه و فلان... الان حس میکنم خیلی طبیعی شده و اگه یه کم قوس داشت خیلی خوشگلتر میشدم

عمل نکردم فلا منتظرم تموم شده امتحانام🥺🥲توام مثل منی دودلی؟

اررره منم باهاشون صحبت کردم میخوام نوبت بگیرم ولی نمیتونم برم تهران مطبش ببینم نمونه هارو از راه دور دارم اوکی میکنم هیچ جاهم نظری راجبش نیست چ‌ کنیم بنظرت

اررره منم باهاشون صحبت کردم میخوام نوبت بگیرم ولی نمیتونم برم تهران مطبش ببینم نمونه هارو از راه دور ...

نمی‌دونم والا من که دوتا فامیلامون رفتن پیشش خوبه ماغشون ولی دماغشون خیلیم بد نبود قبل عمل یکی هم تو نینی سایت رفته اونم دماغ قبلش مشکلی نداشت ولی قشنگ شد  🙂😂نمی‌دونم گیجم واقعا اگه رفتی میشه بهم بگی نتیجه چیه؟ 

و اینکه بگو الان مشکل بینید چیه استخونیه گوشتیه بزرگه قوز دارع؟