2777
2789
عنوان

درمان میگرن؟

80 بازدید | 7 پست

کسی هست که میگرن داشته و درمان شده باشه ؟ خیلی اذیتم دراز میکشم یا زیاد میخابم یا یکم نور گوشی‌یا خورشید یا لامپ به چشمام بخوره یه روز کاملا سمت راست سرم و چشم راستم وحشت ناک تیر میکشه حتی اگ دیر غذا بخورمم میگیره لطفا تجربیاتتون رو پست کنید 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط با یه روسری سرم و محکم میبندم بعدش تو تاریکی تو یه اتاق ساکت یه نیم ساعت استراحت میکنم بعدش خ ...

منم همینکارو با چن تا مسکن تو دو روز انجام میدم تا خوب شم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

عزیزم بعضیا هستن که حتی میگرن باعث شده که تو زندگی روزمرشون تاثیر بد بذاره برای درمان میگرن لازمه بری پیش دکتر حتما تو تهران دکتر ناصر مهربان رو خیلی برای درمان میگرن تعریفش و شنیدم خیلی دکتر خوبیه 

عزیزم اومدم اینجا 

اگه کسی قرص استروژن دکتر درصورتی بهش داده باشه که لکه بینی داره اما بدون لکه بخوره و باز پریود بشه اونم پریود که آبه با خون شبیه کاغذ قرمز نشونه چیه(البته مهر دوبار پریود شدم از اخر مهر تا وسط ابان طولانی باز قطع شد باز پریود شدم🥲باز دوهفته پیش قطع شده بود استروژن خوردم باز شدم سونو هم اوکیه)

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

عزیزم اومدم اینجا اگه کسی قرص استروژن دکتر درصورتی بهش داده باشه که لکه بینی داره اما بدون لکه بخوره ...

خوش اومدی والا من این قرصو استفاده نکردم تا حالا نمیدونم فقط شنیدم کسایی که مشکل پریود شدن دارن یا نا منظمه میخورن شمام برا همونه؟؟

خوش اومدی والا من این قرصو استفاده نکردم تا حالا نمیدونم فقط شنیدم کسایی که مشکل پریود شدن دارن یا ن ...

مرسی عزیزن

نه اخه اتفاقا یه مدت بهم ریخته بود مثلا مهر به جای یک بار من دوبار پریود شدم و قطعم نمیشد تا ابان باز اخر ابان شدم دارو خوردم اما لکه داشتم رفتم دکتر استروژن بهم داد خوردم( دوهفته پیش پریود بودم)باز پریود شدم🤦🏻‍♀️

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️