2777
2789
عنوان

من آدم بدیم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 21 پست
عزیزم دورانی که دخترا کادو پیچ شده توی خونه باشن و شازده بیاد با ۱۰ تا سکه بخرتشون تموم شده. وقتی قص ...

از الان استرس گرفتم دارم ناخن می خورم 

اصلا بلد نیستم 

از اون ورم عذاب وجدان دارم 

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  
چرا انقد میگی زشتم یه عکس بده ببین واقعا زشت چه شکلی میشه 

شبیه مردام 

پسرا هم نه ها 

شبیه مردای پخته و متاهله قیافم نه یه دختر بیست ساله 

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شبیه مردام  پسرا هم نه ها  شبیه مردای پخته و متاهله قیافم نه یه دختر بیست ساله

منکه نفهمیدم چی جوری هستی  ولی درکل تو این دنیا آدم زشت ندیدم

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
منکه نفهمیدم چی جوری هستی  ولی درکل تو این دنیا آدم زشت ندیدم

من هستم 

حیف نمیشه عکس گذاشت آخه تاپیکتام واقعا آبروبرن وگرنه میزاشتم 

سلام اینکه انسان بنده حقیر ناچیز واندک خداس خوب این بسیار عالیه زیرا او خالق تو وماست وما بنده حقیر ناچیز اندکش هستیم که نیازمنده نعمت هایش هستیم ولی اینکه خودت را یک انسان بد بی مصرف بدونی کاملا دراشتباهی اتفاقآ اشخاصی مثل شما دارای شخصیت خوب ودرک صحیح بخصوص در مورد شریعت شأن هستند وخود رافروتن ناچیز در برابر پروردگارشان میدانند وسعی میکنند از کارهای زشت دوری کنند واین فروتنی باعث اعمال شایسته میشه وشریعت اسلام که شما هم مقلدش هستی بشما وبمن همه مومنان دوست داشتن خود وشناخت خود را از واجبات می‌دونه واین کم بینی شما نسبت بخودتان نشانه ایمان شما به پروردگارتان است خودتان را فقط درقبال پروردگارتان ناچیز اندک ببینید مگر نه به نظر من شما دارای شخصیت ودرک وانشان به معنای واقعی کلمه هستید خداوند راشکر کنید که خود بین خود ستایش وخود محور خود بزرگ بین نیستید این نشانه ایمان شماست الله پشته پناهت باشد اشائ الله 

من هستم  حیف نمیشه عکس گذاشت آخه تاپیکتام واقعا آبروبرن وگرنه میزاشتم

بزار زود پاک کن

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
کسی نگام نکنه چه غلطی کنم ؟ اگه اینجا پسند نشم شانسم کمتر میشه به خدا آدمی نیستم که بخوام همه پسرا ...

عطران است که ببوید نه ان که عطار بگوید تو تعیین نمیکنی خوشگلی یا زشتی

البته همه ی ما دستخط های متفاوتی داریم. دقیقا مثل اثر انگشت و دی ان ای، همین بهمون یادآوری می کنه که هرکسی منحصر به فرده. فکر و احساسمون رو باید بروز بدیم، چون متعلق به خودمونه:خاص و متمایز. من در مورد دنیا با تو هم نظر نیستم و هیچ عیبی هم نداره. قرار نیست فکر و احساس ما مثل هم باشه. ما گوسفند نیستیم. موافقت کردن با کسی سر چیزی یه انتخابه. همیشه این رو یادت باشه. زندگیت رو صرف این نکن که شبیه یکی دیگه بشی.تصمیم بگیر که میخوای چه جوری باشی و به همون ادم تبدیل شو.                  دیزی دارکر