2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سابقه میخان  من هر جایی رفتم

کاردانی علوم تربیتی خودت؟

اخه خب باز باید یجایی قبول کنن ک سابقه بیاد دیگه😂🤦‍♀️

ولی بنظرم جاهایی ک میری خیلی منظم و روی صحبت کردنت تمرین‌کن مثلا اگه‌ببینن خوش رفتاری و مطمئن باشن ک با بچه ها مهربونی قبول میکنن.با کارشناسی ک صدرصد برمیدارن 

دفیفا در ب در دنبال کارم لیسانسم دارم میگن سابقه میگم من تازه شروع میخام بکنم میگن مادرا بچه هاشون د ...

خب وقتی لیسانس داری برا آزمون استخدامی بخوون من فک کردم کاردانی وقتی کارشناسی چراا بری با حقوق کم اینهم منت بزارن

ازمون امید ندارم قبول شم میگن سخته 

وای اشتبا نکن سخته تو سخت تری.نزار زحمت چندین سالت ب باد بره. تو دانشگا ازاد خوندی؟ من متولد ۸۱ تازه از امروز شروع کردم برا فرهنگیان میخونم 

نباید امیدتو از دست بدی.خیلیا مث توعن. کی‌گفته سخته؟بخدا ک آزمون از کنکور خیلی راحتره 

بعدشم همه‌همینن الان طرف چن سال رشته حقوق میخونه توی بهترین دانشگا باید برای کارش آزمون بده بعد میره سر کار 

همه‌همینن فقط تو نیسی بشین‌برا آزمون بخون

اره پیام نور  مصاحبش میترسم رد بشم

اصلا نترس اگ تلاش کنی مطمئنا خدا جواب زحمتاتو میده

من‌اونقدر معلم دیدم ک اصلا حرف زدن بلد نبودن پس اونا چحوری قبول شدن؟😂

اصلا چیزای منفیو دور کن بشین بخون منم دارم برا دولتی و فرهنگیان میخونم اک اینا نشد میخام برم آزاد رشته آموزش ابتدایی

عزیزم چرا کاردانیتو ب کارشناسی نمیرسونی؟

من کاردانی ندارم من‌متولد ۸۱ رشتم‌انسانی و دیپلوم دارم

توی تاپیک پرسیدم ک اگ‌ی موقه توی کنکورم قبول نشدم.چون که ک‌من‌صفره صفرم و از الان شروع کردم بخاطر همین یکم ناامیدم بخاطر قبولیم این سوالمو پرسیدم ک بدونم خدای نکرده اگ‌قبول نشدم برم آزاد بخونم با کاردانی میتونم برم سرکار ینی دوسال دیگ برم سره کار و در حین کار کردن ادامه میدم کارشناسی میگیرم.

من شوهر عمم توی آموزش پرورشه گفتم کار شناسی بگیرم فک کنم بشه بدون آزمون برم استخدام دولتی شم.اما دلم راضی نیس دوس دارم خودم تلاش کنم مدیون نشم ب کسی

الانم با تمام تلاشم تا اردیبهشت و تیر میخام‌بخونم اگ نشد میرم آزاد و وقتی رسیدم کاردانی کار پیدا میکنم اونقدر میگردم تا پیدا میشه بعدشم ادامه میدم کارشناسی میگیرم و آزمون استخدامی شرکت میکنم چقدر حرف زدم😂🤦‍♀️