سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10312 عنوان پسردارا 97 بازدید | 9 پست ی لحظه بیاید بگین ویارتون ب چی بود چی خیلی دوستداشتین بخورین ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد... 1402/10/10 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lion_women عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 961 ماست و نون پنیر و ترشیجات ،تو تابستون هوس انار کرده بودم ،الانم هوس البالو داره دیوونه ام میکنع مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1874 اولین بار خرما و دولمه بعد چهار ماه چیزهای ترش خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10312 ماست و نون پنیر و ترشیجات ،تو تابستون هوس انار کرده بودم ،الانم هوس البالو داره دیوونه ام میک ... منم خیلی هوس چیزای ترش و شور میکنم ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 41019 سر اولی ماهی دوس داشتمآش دوغبادمجونخیار شوربرنجالبته انقد پراشتها شده بودم سنگ هم میدیدم دوس داشتم بخورمش 🤣سر دومی آش دوغ ( )
سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10312 سر اولی ماهی دوس داشتم آش دوغ بادمجون خیار شور برنج البته انقد پراشتها شده بودم سنگ هم میدیدم د ... یعنی کلن جیزای شور دوس داشتی ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 41019 ماست و نون پنیر و ترشیجات ،تو تابستون هوس انار کرده بودم ،الانم هوس البالو داره دیوونه ام میک ... عزیزم دی.جی کالا سرچ کنآلبالو یخ زده احتمالا داشته باشه ( )
lion_women عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 961 عزیزم دی.جی کالا سرچ کن آلبالو یخ زده احتمالا داشته باشه مرسی قربونت 😍حتما میزنم خدا خیرت بده و بچه هاتو برات نگه داره❤️چرا ب فکر خودم نرسید مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 41019 مرسی قربونت 😍حتما میزنم خدا خیرت بده و بچه هاتو برات نگه داره❤️ چرا ب فکر خودم نرسید فداتممنون از دعای قشنگت 🥰😘 ( )