2777
2789
عنوان

به کی حق میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 55 پست
این همه علاقه و عشق ۲ساله به خاطره جهیزیه و حرف مامانش هیچ؟ من بهش میگفتم خوب شد باهات ازدواج نکردم ...

درکت میکنم یهووییی با کلی اماو اگر مواجه شدی

یهویی خالی شدی

کاخ رویاهات ریخت

نمیدونی کی هستی

الانباید چیکار کنی!چون همه برنامه های ایندت ر وکنار ایشون ترسیم کرده بودی و کلی ام باهم برنامه و هدف تعیین کرده بودید!

هعی میگی این بودن دوست  داشتنش

ما خاطر ها با هم داشتیم روزگاری گذروندیم

واسم یه پارتنر عالی بود مهربون با درک و شعور هر چی بگم کمه از حس و حالم تو اون رابطه هیچ وقت فکر نمیکردم اون پشتم خالی کنه!

منم همینارو بهش گفتم بهم میگفت مامانم از خداش من کیس معرفی کنم

گفتم این بود از خداش بودن!؟

شما که جرات تصمیم گیری نداشتی باید تو دایره امن مادرت دختر انتخاب میکردی!

شما دختر مردم رو طلاق دادید!شما میترسید!(عروس اولی با 300 تا سکه طلاق گرفته بود)و میگفتن بیشتراز 14 تا نمیندازیم چون چشممون ترسیده!

با اون مادرش حدس زدم مادره دهن عروس رو سرویس کرده که رفته!

پسره خودش اپارتمان داشت که من میدونستم تو جلسه خواستگاری مادرش گفت دختر خانم کوتاه بیاد یه اپارتمان میدم بهشون برن زندگی کنن!(به اسم خودش تموم کرده بود اپارتمان پسرو)

اون خیلی عفریته بود

مامانم گفت اونا اومدن دختر مفت ببرن!

میدونم ناراحتی ولی کلا ببر ازش من ماهها که نه سالها منتظر بودم برگرده چون هیچکدوممون نامزد نکردیم!بعد از سه سال فراموشش کردم و ازدواج کردم و راضی ام بسپار به خدا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درکت میکنم یهووییی با کلی اماو اگر مواجه شدی یهویی خالی شدی کاخ رویاهات ریخت نمیدونی کی هستی الا ...

دقیقا حال منو میگین مخصوصا اون اولاش

به این کارشون میگن نامردی حالا خانوادش اولش به شما هیچی نگفتن انگار، اینا همین اول راصی بودن ۳سال گذشت گفتن دوره فلانه سریع خبر ازدواجش اومد

اخه قبل ۳سال زبون نداشتن انگار اونموقع معذرت میخوام نفهم بودن بعد ۳سال عاقل شدن

همه چیو به بازی مبگیرن یعنی چی یه بار آره یه بار نه مگه شوخیه 

دقیقا به منم میگفت مادرم راضیه میگه هرجا توخوشبخت باشی چی شد

اینا انقدر راحت زدن زیر حرفشون جوابشو نمیگیرن؟خدا جای حق نشسته

شما تازه بعد ۳سال تونستین فراموش کنین ازدواج کنین اونی که بعد ۳روز ازدواج کرد

تازه دختره هم خبر داشته یعنی همه میدونستن میگه من گذشتت برام مهم نیست فلان بسار تو ۳،۴ روز گذشته هم شدم

ببخشید یه سوال همش برام هست

اگه یه موقع کسی وارد زندگیم شد باید این اتفاقارو بهش بگم؟اگه ازم پرسید چی؟آخه بعضیا میگن نباید گفت چون نقطه ضعف میدی دستشون تو زندگی اذیت میشی ممکنه حرفی ازش بشنوی و باید پنهون کرد و یه دروغ مصلحتیه

اگه نگمم خودم عذاب وجدان میگیرم که دارم پنهون میکنم چون دلم میخواد رو راست باشم یا تو زندگی دروغ نباشه

شما به همسرتون گفتین؟من نمیدونم چی درسته دقیقا

دقیقا حال منو میگین مخصوصا اون اولاش به این کارشون میگن نامردی حالا خانوادش اولش به شما هیچی نگفتن ...

مطمن باشید حتما به وقتش جوابش رو میگیرن

علنا اینا شمارو هیچ حساب کردن

گفتن بذار خوش باشن بوقتش میریم زنی که میخاییم میگیریم

دختره هم به ما چ!

به همسر ایندت بگو بطور کلی

بگو یه موردی بود تا نزدیکای ازدواجم رفتیم اخراش دست خانوادش رو شد و یکرنگ نبودن نقش بازی میکردن بهم زدم واس من رورراستی خیلی مهمه

هیچوقت هیچوقت جزییات نگو از شدت علاقه از مدت زمانی که باهم بودید

حساس میشه

اینجوری هم گفتی هم نگفتی

مطمن باشید حتما به وقتش جوابش رو میگیرن علنا اینا شمارو هیچ حساب کردن گفتن بذار خوش باشن بوقتش میر ...

اره واقعا

مثلا خاله بابام میشه

دیگه خانوادمم قطع رابطه کردن کلا

آره انگار باید یه جوری بگم که انگار یه خواستگار عادی بود وگرنه بخوام بگم ۳سال باهم بودیم اینجوری بود اونجوری شد بد میشه

یا حتی خودمم یکی بگه من قبلا یکیو دوست داشتم اینطوری شد اونطوری شد باز آدم یه جوری میشه حالا مخصوصا مردا ولی خب من واقعا پشیمونم

سعی میکنم هیچ حس دوست داشتن ازش تو دلم نمونه حداقل واسه آیندم اونم اگه بشه که دوسه روز بعد کسی اومد بتونم بگم هیچکی تو دلم نیست یا هرچی بوده تموم شده

و باید بگم خودم نخواستم

بعد این خاطره ها چی؟یوقت اذیتتون نمیکنه تو زندگی؟یهو یادتون بیاد یا مثلا بگین کاش بود یا مثلا مقایسه

قابل کنترل هست؟بازم میتونه آدم مثل اول عاشق باشه ذوق و شوق داشته باشه و زندگی شاد و خوشبختی داشته باشه؟بدون اینکه فکر قبلی آدمو اذیت کنه

اره واقعا مثلا خاله بابام میشه دیگه خانوادمم قطع رابطه کردن کلا آره انگار باید یه جوری بگم که انگ ...

سخت بود روزای اول هرثانیه به یادش بودم سال اول اونجور بود هر روز بارها به یادش می افتادم

سال دوم روزی یکبار هفته ایی دو سه بار

سال سوم هر از چند گاهی چی بشه

زمان حلال مشکلات

اوایل بعضا مقایسه پیش می اومد ولی خدارو شکر همسرم از خیلی جهات سرتر میشوره میبره شاید اگه انتخاب درستی نداشته باشی گیر کنی تو گذشته ات

الانم اصلا اصلا هیچ حسی بهش ندارم

همسر خودم خداروشکر میکنم خیلی مردتر از اون بود و پام موند با اینکه بارها ردش کردم

اصلا دلم نمیخاد اون  همسرم می بود

میره خاطراتش تو یه بخشی از مغزت عین خاطرات دوران بچگیت گرچه لذت بخش و خوب بود ولی تموم شده و قرار نیس به هیچ وجه برگرده و خودمم علاقه ایی ندارم برگرده هممون بچگیمون رو دوس داریم ولی علاقه ایی به برگشتن دوباره بهش نداریم!

به عنوان یه خاطره خوب ازش یادم مونده

ولی اینم یادمه ادما چقدر میتونن یهویی غیرقابل پیش بینی و ناامن شن

سخت بود روزای اول هرثانیه به یادش بودم سال اول اونجور بود هر روز بارها به یادش می افتادم سال دوم رو ...

پس خداروشکر

به نظرم هر چقدرم خوب باشه مثل همسر آینده که پای آدم میمونه تا آخرش و مرده نمیتونه خوب باشه

چون اگه واقعا خوب بود بدست میوورد

واسه من دوماه گذشته بعضی اوقات به خوابم میاد خیلی بده ولی سعی میکنم ازش بدم بیاد البته صددرصد با این کاری کرده بدم میاد هر وقت یادم بیاد تو دلم هر چی از دهنم بیرون میاد بهش میگم

ولی دلم نمبخواد یه خاطره خوب ازش برام بمونه سعیمو میکنم

پس انتخاب درست خیلی خیلی مهمه وهمچنین خیلی سخت

کلا ازدواج یه تصمیم سختیه که به کی قراره اعتماد کنی

الانم که خیلی درس گرفتم و آدمارو شناختم باید محتاط باشم مخصوصا این آدمایی که اعتماد نمیشه کرد و شاید اولش فقط خوب باشن...

دقیقا همبنه منم دیگه انتظار هر اتفاقی رو دارم قبلا میگفتم هیچوقت این نمیشه اون نمیشه ولی شد 

الان که ۱۷سالمه خیلی درسا گرفتم ازش خیلی آدمارو شناختم زندگی رو شناختم دیگه عاقل تر مسیر زندگیمو طی میکنم

و به خدا امیدوارم

پس خداروشکر به نظرم هر چقدرم خوب باشه مثل همسر آینده که پای آدم میمونه تا آخرش و مرده نمیتونه خوب ب ...

درستشم همینه و درسی که باید بگیری هم همینه

برو دنبال اهدافت واس خودت کاره ایی شو زندگی خوب داشته باش و موفق شو بذار ایشونم تو همون انتخابی که کرده خوش باشه و بسپار به تقدیر

سنی نداری شما

هنوز خیییییییییییییییییییلی راهت مونده

بهترین ها نصیبت دختری  

درستشم همینه و درسی که باید بگیری هم همینه برو دنبال اهدافت واس خودت کاره ایی شو زندگی خوب داشته با ...

خیلی ممنوون🥰😍

خداکنه شما هم همیشه خووشبخت و شاد زندگی کنین و به آرزوهاتون برسین❤

درستشم همینه و درسی که باید بگیری هم همینه برو دنبال اهدافت واس خودت کاره ایی شو زندگی خوب داشته با ...

بعد ببخشید شما سنتی ازدواج کردین؟

ازدواج سنتی خوبه به نظرتون