2777
2789
عنوان

تتو خط چشم +عکس

202 بازدید | 19 پست

درد داره؟

چن دقیقه طول میکشه ؟

میخام خیلی نازک بکشم

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم درد داره تقریبا دوساعت دوساعتونیم

دوساعتتتت؟😳

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

اینا بدرد نمیخوره یه درست درمون بزن که واقعا تغیرو ببینی اینجوری بدرد نمیخوره به نظر من هیچ دیدو تغیری دیده نمیشه

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

دوساعتتتت؟😳

البته من تازه کارم واس همین خیلی وسواس به خرج میدم که کارم بهترین باشه واس همین طول میکشه یکم

دستم ک راه بیفته یکساعت اوکی میشه اما کمتراز یکساعت نباید طول بکشه چون سرعت دست باعث ورم شدید چشم میشه

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
بله عزیزم  بفرمایید

من پارسال هم بن مژه زدم هم واسه ابرو فیبروز هم شیدینگ لب

جاهای مختلف هم زدم ولی همشون بعد اینکه حموم رفتم پاک شدن ریزش داشتن اصلا یه ذره هم نموندن ( بعد سه روز حموم رفتم ) 

یکی از تتوکار بهم گفت رنگ پذیری پوستت خیلی پایینه رنگ نمیگیره 

میخوام بدونم درست گفتن بهم ؟؟؟ 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
من پارسال هم بن مژه زدم هم واسه ابرو فیبروز هم شیدینگ لب جاهای مختلف هم زدم ولی همشون بعد اینکه حمو ...

پوست چرب ، تیروئید کم کار ، بیماری های زمینه ای مثل دیابت ، مصرف ویتامین E و D ، مصرف دمنوش های لاغری به خصوص آویشن ، گروه خونی o درست رعایت نکردن موارد مراقبت های بعد از کار هم میتونه ماندگاری و رنگ پذیری رو پایین بیاره . هیچ کدوم از این موارد رو نداشتید؟

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !