2777
2789

دیروز راجع بهش تایپیک زدم اونده بود خونه برادرشوهرم بعد نیومد خونه ی ما اونوقت شوهرم بردش دکتر تا ساعت سه نصف شب ام ار ای انجام داد. بعد شب اوند خونمون. برادرشوهرم اصلا دکتر نبردش با این که از اول اومد خونه ی اون. حالا صبح زود بیدار شد مغز سرمو خورد همش میگه دخترم( جاریم که طبقه ی پایینه و با من مشکل داره خودشم میدونه که ما با هم خوب نیستیم )

دخترم گناه داره اذیت میشه با بچه ها و سر سفره شوهرش بلندش میکنه برا یه چیزی که بیاره .میگه شما نمیدونید روزی ده بار زنگ میزنه به زنم. پسرم باید بیشتر هواشو داشته باشه. الانم بلند شده رفته خونشون

اون وقت میاد به من میگه دیگه وقتی بیام این شهر فقط خونه یکی از پسرام میرم هرکی هم خواست بیاد اونجا

خیلی جالبه دورزه شوهرم اونو میبره و میاره وظیفشه ولی اون پسرش حتی تعارفش هم نکرد بعد واسه من ابرو بالا میندازه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو ناراحت نکن، دوست داشته شدن که زوری نیست، بعضی آدما کلا جاذبه دارن بقیرو جذب خودشون میکنن جاریتم حتما همینطوره

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

خوب چون شوهر شما میبرش دکتر و با شما رفتارش خوبه، شوهر شما رو خوب میبینه و شما رو خوشبخت. ولی برادر شوهرتو خوب نمیبینه و زنش رو بخاطر اینکه به حرف شوهرش گوش میکنه و احترام میزاره، خوب میبینه. الان مشکل کاراش چی بوده که شما ناراحت شدین؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

خب بره خونشون بزار چند وقت اونجا بمونه اگه عروس خوبیه نگهش میداره دیگه چرا ناراحت میشی؟😉

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

من و جاریم با هم خوب نبودیم و کلأ سالهاست که قطع رابطه هستیم. حالا مادر شوهرم چند بار به خاطر اون تو زندگیمون آشوب درست کرده. حالا جاریه چند ساله با خودشم قهره. مرتب شوهرم به روش میاره که دیدی خدا جوری جوابتو داد که باور نمی‌کردی. 

اینا عادتشونه هرکی آدم حسابشون نکنه عزیز تره

ولی جاریش انگار ادم حساب میکنه و احترام میزاره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من و جاریم با هم خوب نبودیم و کلأ سالهاست که قطع رابطه هستیم. حالا مادر شوهرم چند بار به خاطر اون تو ...

جاری من خیلی چاخانه هر روز بهشون زنگ میزنه و قربون صدقشون میره

خب بره خونشون بزار چند وقت اونجا بمونه اگه عروس خوبیه نگهش میداره دیگه چرا ناراحت میشی؟😉

ساعت ۷ بابد شوهرم ببرش دکتر 

از این ناراحتم که میگه من میرم خونه ی اونها وقتی بیام بعد شما باید بیاید پیش من .من دیگه خونه ی شما نمیام

نمیدونم چرا بعضی از پدر مادرا اینطورن

خوب دیوار کوتاه گیر آوردن

برادرشوهرم و زنش فقط تعارف و چاخان بعد شوهرمن تو واقعیت کلی به دردشون میخوره اینم نگاه کردنشون به ما

بشین و ببین . مال منم همینجور بود. وایسا . جوجه رو آخر پاییز میشمرن 

فقط دعا میکنم که از این خونه بریم یه جای دیگه هرچی میکشم از این طبقه بالا طبقه پایینه

هر خری بلانسبت شما میاد خونه ی اونا منم باید برم اونجا