2777
2789
عنوان

گریه شبانه کودک یکسالونیم

68 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. دخترم16ماهشه بعدیسالگی مدام شبابیدارمیشه وگریه میکنه بایدسرپابغل کنیم تابخابه بازمیذاریم زمین گریه دیگه خاب نداریم منکه روانی میشم. کسی تجربه داره لطفاکمک کنه ازچیه

خدابهت قوه و قدرت بده دخترمن از نزدیک یکسالگی هرنیم ساعت پامیشدجیغ وگریه میکردهمه دکتری هم بردمش وفایده نداشت تادوماه بعدازدوسالگیش خوب شد کامل روانموبهم زد افسردگی گرفتم و روانی روانی شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدابهت قوه و قدرت بده دخترمن از نزدیک یکسالگی هرنیم ساعت پامیشدجیغ وگریه میکردهمه دکتری هم بردمش وفا ...

پس چی کنم😭😭😭یعنی ازچیه میخام هم دکترببرمش هم پیش دعانویس وترسشم بریزم

دکترنبردیش؟ ببر دکتری که حالیش باشه 

دندون خراب

رفلاکس وترس و اینا هم هست که باعثش بشه ازبچه من هیچکدوم نبود 

پدرشوهرخودم دعانویس بود انقدر ازاین جادوجمبلا داد بهمون افاقه نکرد 

نمیدونم ازچیه فقط خیلی سخته قشنگ ادم روانی میشه روزا عصبی و بهم ریخته

دکترنبردیش؟ ببر دکتری که حالیش باشه  دندون خراب رفلاکس وترس و اینا هم هست که باعثش بشه ازبچه ...

بخاطرگریش نبردم نه. دکترخودش حالیشه بایدببرم. رفلاکس علایمشونداره آخه. دندوناشم هنوزنیومده که خراب شه. فرداترسشومامانم میادبریزه. دعاهم عصری گرفتیم

2790
2778
2791
2779
2792