2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد داره ولی قابل تحمله

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

آره اول شروعش درد داره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بییکنی خیلی درد داره چرا میگن قابل تحمله من ی بار رفتم شاتی انجام داد نتونستم پاشدم رفتم ی جا دیگه رولی انجام داد ب سختی تحمل کردم چندجلسه  من تحمل درد ندادم یسریا میتونن کاملم نرفتم اخر😂😑

اصلا فقط قسمت پایین بکینی اونم بگی درجه رو برات پایین تر میزاره ولی اگ بتونی تحمل کنی نتیجه بهتری میگیری

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
بییکنی خیلی درد داره چرا میگن قابل تحمله من ی بار رفتم شاتی انجام داد نتونستم پاشدم رفتم ی جا دیگه ر ...

ولی بی حسی که میزنن؟؟

بعدش بیکینی رو فقط روشو لیرزر میکنن یا داخل ام میرن؟

ولی بی حسی که میزنن؟؟ بعدش بیکینی رو فقط روشو لیرزر میکنن یا داخل ام میرن؟

ن بی حسی ب هیج عنوان نزنی بهتره چون رشد مو جلسات لیزر بیشتر میشه 

بیکینی کامل تا دور مقعد خط باسن بستگی داره کجا موضخیم داره