2777
2789
عنوان

کدوم برنامه وام فوری میده

241 بازدید | 7 پست

ی تومن شنیدم یادم نیست خیلی الان احتیاج دارم راهنماییم میکنید؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویپاد

همین الان نصب کنم میریزه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تومن دیگه هم باید بزاری روش تا بتونی با کارتت خرید کنی، دیگه چرت شده

پولام خرج کردم موندم معطل😑

همین الان نصب کنم میریزه؟

۲۵تومن کارمزدمیگره ۱تومن برات میزنه ولی خودتم باید۱تومن بزنی تابتونی خرجش کنی اگه ۵۰۰ بزنی ۵۰۰ تومنم ازوام ویپادت میتونی برداری  برداشت نمیتونی بکنی فقط بایدخریدکنی کارت بکشی 

۲۵تومن کارمزدمیگره ۱تومن برات میزنه ولی خودتم باید۱تومن بزنی تابتونی خرجش کنی اگه ۵۰۰ بزنی ۵۰۰ تومنم ...

خو این چه وامیه😐😐😐کسی یه تومن لازم داره یه تومن بزنه یه تومن بگیره😐😐