2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین قرمه سبزی که خوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی ۴یا ۵ سالم بود .مریض بودم .مامانمم دعوام کرده بود قهر کرده بودم خوابیده بودم تو اتاقم بعد برام قرمه سبزی آورده بود با سالاد یه قاشق خوردم خیلی خوشمزه بود ولی دلم ازش گرفته بود باقیشو نخوردم خوابیدم تو جام .هر وقت قرمه میخورم تا الان که ۲۶ سالمه یاد اون میفتم. 

در حال حاضرم قهریم  

امروز خونه خودم.سبزی باید خوب سرخ بشه.الان همه میگن خاصیتش از بین میره ولی ما خوزستانیا ایجوری ذائقمونه.بعدش رب لیمو بزنی ترش بشه و تند هم باشه .سبزی هم تند باشه هم ترش .حالا واسه افراد کم و زیادش میکنیم

خب دیگه حتما تعریفی هست ک همه تعریفشو میدن حتی خودش ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
وقتی ۴یا ۵ سالم بود .مریض بودم .مامانمم دعوام کرده بود قهر کرده بودم خوابیده بودم تو اتاقم بعد برام ...

چرا قهرین عزیزم ..چرا آشتی نمیکنین تو این دنیای دوروزه ک از فردای خودمون بی خبریم

خب چجوری درس میکنیم

با لوبیا قرمز درست میکنم 

لوبیا رو بیشتر اوقات میجوشونوم نیم ساعت بعدم ابکش میکنم 

یه پیاز بزرگ و خیلی ریز خورد میکنم گوشت و تکه های چربی چند تیکه ففط با پیاز تفت میدم بهش زردچوبه میزنم یکم که تفت دادم سبزی خورشتی سرخ شده بهش اضافه میکنم میزارم یه پنج دقیقه باهم تفت بخورن بعدم لوبیا و نمک و لیمو عمانی رو دوسه تا سوراخ میکنم میندازم توش بعدم اب جوش میریزم تا نصف قابلمه اول با شعله زیاد میزارم تا به جوش بیاد به جوش که اومد شعله رو کم میکنم تا خیلی اروم بپزه سه چهار ساعت بعد اماده س 

همیشه یه تیکه دنبه گوسفندی بنداز توی قرمه سبزیت.

سبزیت رو خوب سرخ کن.

از گوشت گوسفندی استفاده کن.

سبزیت اسفناجش زیاد باشه تا خوب لعاب بندازه.

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁