2777
2789
ذخیرم به خاطر اینکه یه پزشکی منو به اشتباه جراحی کرد پایین اومد.خدا ازش نگذره که منم نمیگذرم. حالا ...

ببین میگن باید تحقیق کنی کدوم دکتر بری ..خدا نشناس 😒آره ویتاگنوس تو داروخونه هست بی ضرره گیاهیه..توضیحاتشو نوشته ...برای تنظیم کننده قاعدگی هورمونی ..سندرمای پیش وپس از قاعدگی همه اینارو نوشته ..ولی به بعضیا نمیسازه همون موقع متوجه میشه سرت سنگین شد مصرف نکن یا دوزشو کم کن ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین میگن باید تحقیق کنی کدوم دکتر بری ..خدا نشناس 😒آره ویتاگنوس تو داروخونه هست بی ضرره گیاهیه..تو ...

برای من دکتر عمومی بود که باید آپاندیس رو درمیاوردم بعد تخمدان هامم صلاح دیده عمل کنه :/

عجب دکتر چیزی بوده😧چه جوری اعتماد کردی اونم دکتر عمومی

خب برای آپاندیس به دکتر عمومی مراجعه میکنن دیگه.متاسفانه توی اینترنت سرچ کردم و توی همین نی نی سایت یکی اسمش رو نوشته بود.منم گول خوردم و مراجعه کردم.البته ازش شکایت کردم و در نهایت قصور پزشکی بهش خورد.اما چه تاثیری توی حال من داره؟

نه توی هزینه های این 4 سال کمکم شد نه برام سلامتی و پریود و بچه میشه.منکه هیچوقت حلالش نمیکنم.