2777
2789

منم همسن تو بودم  این هورمون بالا رفت  واسه جوش صورتم  آزمایش  دادم فهمیدم.

رفتم دکتر زنان یه پودر داد  اسمش یادم نیست .اونو خودرم درست شد

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همسن تو بودم  این هورمون بالا رفت  واسه جوش صورتم  آزمایش  دادم فهمیدم. رفت ...

راست میگی؟پودر چی؟کلا درست شد؟برای تو fsh چند بود؟ تو رو خدا یادت بیاد اسم پودر رو.من دارم دق میکنم.

تنبلی تخمدان داری؟

نمیدونم والا.اصلا همیشه منظم بوده پریودام.یدفعه قطع شد و دکتر گفت شاید یائسگی زودرسه.ولی من اکی بودم.ذخیره تخمک هم خیلی پایین اومده.میگن فریز کن.

راست میگی؟پودر چی؟کلا درست شد؟برای تو fsh چند بود؟ تو رو خدا یادت بیاد اسم پودر رو.من دارم دق میکنم.

آخه دکتر باید بگه چقدر بخوری سر خود نخور چون بلاخر هورمون هست.

یادمه اینقدر  بالا بود ریزش مو گرفتم از خواب یهو می‌پریدم چون صورت. 

اونو که خوردم خداروشکر الان ده ساله درست شده

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
نمیدونم والا.اصلا همیشه منظم بوده پریودام.یدفعه قطع شد و دکتر گفت شاید یائسگی زودرسه.ولی من اکی بودم ...

نه اول برو سونو ازرحم وتخمدان کن چون وقتی تخمدانات تنبل باشه این مشکل بوجود میاد ...درمان بشی هورمونتم تنظیم میشه

نه اول برو سونو ازرحم وتخمدان کن چون وقتی تخمدانات تنبل باشه این مشکل بوجود میاد ...درمان بشی هورمون ...

رفتم.گفتن سونو خوبه مشکل خاصی نیست ولی جواب آزمایشات خوب نیست.

آره همین بود گفتی یادم‌اومد 

وای اینو دو ماه پیش یه دکتر بهم داده بود ولی وقتی فهمیدم پریودم قطع شده از ناراحتی دیگه نخوردم.یعنی دکترای دیگه گفتن دارو نخور.این برای تقویت تخمکه.خب من چیزی برام نمونده که تقویتش کنم.

خوب پس هورمونات چرا بهم ریخته پس ؟!جای تعجبه ...چی خوردی اون موقع برای آزمایش خون؟

4 سال پیشم ذخیرم 0.87 بود ولی fsh  رو نمیدونم.اما پریودام منظم بود.چیز خاصی نخوردم والا

4 سال پیشم ذخیرم 0.87 بود ولی fsh  رو نمیدونم.اما پریودام منظم بود.چیز خاصی نخوردم والا

امکان نداره ..ذخیره چرا اینقدر پایینه! ..مطمئنی قبلا قرص و چاقی لاغری ..چیزی استفاده نکردی ..

.میدونی چکار کن برای تنظیم هورمونات قرص ویتاگنوس بخور تا سه ماه بعد از سه ماه مصرف کنی دوباره هورمونات بهم میریزه خونریزی بند نمیاد ..عرق فراسیون مصرف کن قبل از قاعدگی اصلاح سبک کن ..تو پریودات حتما سونو برو دوم قاعدگی تست هورمونی هم هر ۶ ماه به ۶ ماه برو تا تنظیم ببینی شدی یا نه هورمون زنانه باید بهت قرص یا امپول بده  دکتر ..

امکان نداره ..ذخیره چرا اینقدر پایینه! ..مطمئنی قبلا قرص و چاقی لاغری ..چیزی استفاده نکردی .. .میدو ...

ذخیرم به خاطر اینکه یه پزشکی منو به اشتباه جراحی کرد پایین اومد.خدا ازش نگذره که منم نمیگذرم.

حالا نمیدونم بالا رفتن fsh هم مربوطه به عمل یا نه.الان من دقیقا متوجه نشدم.قرص ویتاگنوس  رو 3 ماه بخورم بعدش چیکار کنم؟