2777
2789

ای کاش من تو روستا بودم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خانه دارم

ولی معمولا توی روستا از مرغ وخروس وجوجه

گوسفندنگه داری میکنن

سبزی میکارن

گوجه خیار بادمجون وغیره میکارن

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش من تو روستا بودم. 

میخواستی چیکار کنی مثلا؟

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

عزیزم من تمام جاری و خواهر شوهرام و دختراشون تو روستا زندگی میکنند... هر فصل یه جور درآمد زایی دارن.. رب انار میگیرن .. شلغم و سیر میکارن الان خیلی خوب فروش دارن.. پسته و زعفرون ... ترشی درست میکنند.. گوسفند چاق میکنند برای فروش.. مرغ و بوقلمون و.... روغن زرد میگیرن.. تخم مرغ محلی... کاشت بادمجون و خیار گوجع و سبزی...ماشاالله وضعشون هم عالیه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
هم مغازه داریم، هم کیک خونگی سفارش میگیرم

جایی رفتی آموزش دیدی واسه کیک پختن

یا از گوگل آموزش دیدی

میخواستی چیکار کنی مثلا؟

بهتر از شهره. 

طبیعت، هوای پاک و... 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عمم تو روستا مغازه داره لوازم خانگی.درآمدش 👌

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
کیک خونگی درامدتون خوبه مثلا ماهی چقدر  اینجا خوب نیست

ماهیانه که نمیدونم، چون من هر وقت حوصلم بشه کار  میکنم مثلا مناسبت های خاص مثل یلدا 1 و نیم وسایل داشتم که تونستم همه کیکامو بفروشم و 2 و نیم شد پولم و 1 تومن سود 2 روزم بود 

البته من اصلا هزینه ای برا آموزش ها ندادم و تنها 1 توستر و 1 همزن حرفه ای گرفتم