2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من مامانم ی مدل گردنبنده خیلی دوست داره طلاش ۱۸۰۰قرار شد چون سال اول عروسیمه دوتا بخرم برای مامانم و مادرشوهرمم

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
مادرشوهر ندارم ولی واسه مادرم پالتو و کیف و کفش چرم قرار شد بخرم...

چرم گناه دارن حیوونا روند تولید چرم خیلی وحشتناک و غیر انسانیه لطفا با خریدن چرم ازین صنعت وحشیانه حمایت نکنید! من ی بار ی ویدیو دیدم انگار همین ایران بود تو نخاع تمساح زنده سیخ میکردن تمساح تا یک ساعت میلرزید خیلی وحشتناک بود😭 میدونید که تمساح چرم داره

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
به جفتشون پول میدیم حالا یا یک‌تومن یا پونصد  باید ببینیم چقد این هفته درآمد هست

حمد خوندم برات دوستم. ایشالا زود سلامتی کاملتو به دست بیاری

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

مادرم و پسرم نوشتم برن جشن مادربزرگ و نوه با یه گلدون گل براش میخرم 

مادرشوهرمم تصمیم دارم هیچی نبرم هفت ساله هر چی میبرم مسخره میکنه و میگه پسرم مجردیاش برام طلا میخریده.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز