راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من مامانم ی مدل گردنبنده خیلی دوست داره طلاش ۱۸۰۰قرار شد چون سال اول عروسیمه دوتا بخرم برای مامانم و مادرشوهرمم
Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
مادرشوهر ندارم ولی واسه مادرم پالتو و کیف و کفش چرم قرار شد بخرم...
چرم گناه دارن حیوونا روند تولید چرم خیلی وحشتناک و غیر انسانیه لطفا با خریدن چرم ازین صنعت وحشیانه حمایت نکنید! من ی بار ی ویدیو دیدم انگار همین ایران بود تو نخاع تمساح زنده سیخ میکردن تمساح تا یک ساعت میلرزید خیلی وحشتناک بود😭 میدونید که تمساح چرم داره
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون