اوه راسی روز مادره اه در بساط ندارم😐 با ۱ تومن چ کار کنم؟ بنزین بزنم ببرمش دور دور😐
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
خیلییی سخت پسنده از پول هدر دادنم بدش میاد راستش دوتومن دارم ولی میخواستم ۵۰۰ از بابام بگیرم سکه یه گرمی بخرم پس انداز شه
برم بخرم بدم ب مامانم؟ 😐 اونم بعدا میفروشه برا کل خانواده خرج میکنه😑😑😑
میشه بابا چیزی خرید ادکلن ارزون یا روسری یا لباس حتی اگه ورزش اینا علاقه داره می تونی لوازم ورزشی ب ...
ن باو هیچ کار نمیکنه لباسم توپ داره خ هم سخت پسنده همیشه میگ پولشو بده من پولم میدم از خودم میزنم کادو میدم ب خانوم برا کل خانواده خرج میکنه😑