2777
2789
عنوان

بله برون. پارچه بهتره یا لباس

185 بازدید | 14 پست

میدونم برای عروس قبلا پارچه میبردن.

اما انصافا الان لباسهای دوخته خیلی شیکتره

باید حتما پارچه برد؟

من الان باید ۵ میلیون بدم برای پارچه ای که آیا بدوزه آیا ندوزه خیاط خراب کنه و...هزینه دوخت هم به هر حال حساب کنید

ولی با کمتر از ۵ تومن میشه لباس شیک و مجلسی خرید.

چه کنم؟ 

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.

کی میگه باید پنج میلیون هزینه پارچه بدی؟ 🙄🙄🙄😳😳😳😳

خب پارچه خوبیش اینه میمونه و بعدا طبق سایزت برات میدوزن. 

لباس بخری و خونه بمونه،  چی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سایزشونو دقیق میدونید لباس بخرین

خودشو میبریم.

میخوام بدونم هنوزم همه پارچه میدن برای بله برون؟

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.

ما بله برون پارچه چادری عروس میبریم پارچه لباسی نمیبریم اگه رسمتون در کل لباس هست. اره به جای پارچه لباس بخر ببر البته اگه فکر میکنی ممکنه سوتفاهمی پیش بیاد قبلا از رسم و رسوم طرف دختر مطمئن شو

به خودشون بگو سایز بدن لباس آماده بخرین مطمنم خودشونم  از خداشونه آماده بگیرین

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
کی میگه باید پنجپمیلیون هزینه پارچه بدی؟ 🙄🙄🙄😳😳😳😳 خب پارچه خوبیش اینه میمونه و بعدا طبق ...

لباسش رو خودش انتخاب میکنه

الان پارچه خوب مناسب عروس یک ونیم به بالاست. دو متر دانل با آسترش حدود ۵ اب میخوره. نمیتونم یه وجب دانتل بدون آستر بخرم براش که

ما بله برون پارچه چادری عروس میبریم پارچه لباسی نمیبریم اگه رسمتون در کل لباس هست. اره به جای پارچه ...

چادری هم میبریم.

لباسش رو خودش انتخاب میکنه الان پارچه خوب مناسب عروس یک ونیم به بالاست. دو متر دانل با آسترش حدود ۵ ...

من باشم پارچه میخرم. 

نیازم نیست دانتل خریده بشه😊

دیگه هرکسی هرجور صلاحشه. 

بهش بگید و ازش بپرسید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

لباس بخرین بهتره واسه عقد میپوشه من پارچه اوردن هنوز ندوختمش همینجور مونده ولی اگه لباس بود واسه عقد میپوشیدم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
خودشو میبریم. میخوام بدونم هنوزم همه پارچه میدن برای بله برون؟

نه عزیزم لباس شیک تره خودشو ببرین سایزش باشه ما ماه قبلی برا عروسمون بردیم خیلی هم شیک و خوشگل بود همه چی 

لباس کفش و شال و کیف و مانتو گرفتیم به علاوه یه ست بله برون  و پارچه چادری و انگشتر نشون

اگه دوس داشتی عکس بدم ببینی