من پسرم سه و نیمه و وابستگی داره. مشاور گفت ببرش مهد که تامل یاد بگیره. امروز برای اولین بار آوردمش مهد اما خودم از محیط مهد خوشم نیومد پسرمم خوشش نیومد. تو پارک یا جایی میبرمش راحت از من جدا میشد و بازی میکرد. اینجا بازی ندارن باید بشینن که مثلا نقاشی بگشن و شعر بخونن. پسرم دوست داره بره کلاس ژیمناستیک آخه یک ماه بردمش دوست داشت. اما میخوام این پروسه جدا سازی اتفاق بیوفته و از من کنده بشه اما تو ژیمناستیک این اتفاق نمی فته. اما تو مهد الان نشسته تو کلاس سرگرمه اما لذت نمیبره. میدونم احتمالا دفعه بعد به زور باید بیاد. چکار کنم. راهنماییم کنید
و از تجربه هاتون بگین
بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها
احتمالا مهدی هست که از متد اموزش قدیمی استفاده میکنه . یه مهد دیگه رو امتحان کن
این در اصل مهد نیست اتفاقا متدش کاملا به روزه اما کلاس هاشون دوره ای هست. ای مت و روبیک مهندسی خلاق و دست رزي کار میکنن و موسیقی. اینا رو میتونه عصر ها هم به صورت جداگانه بیاد اما من بیشتر برای تامل با بچه ها فرستادمش
بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها
آره امروز اولین روز اومد مهد میترسم زمینه بدی براش فراهم بشه و بترسه و از مدرسه هم در آینده زده بشه
اگر مهد دوست نداشته باشه میشه برای همین میگم از ی جای جذاب شروع کنی مثلا ی موسسه تو شهر ما هست به اسم اندیشه کیان. همون مهده ولی با بازی و خلاقیت و کاردستی و کلاسای اموزشی شاد مثلا جشن حباب داشتن یا کارگاه اشپزی یا نجوم و نجاری... بچه من خیلی دوست داشت اونجارو