2777
2789

سلام به همه

من پسرم سه و نیمه و وابستگی داره. مشاور گفت ببرش مهد که تامل یاد بگیره. امروز برای اولین بار آوردمش مهد اما خودم از محیط مهد خوشم نیومد پسرمم خوشش نیومد. تو پارک یا جایی میبرمش راحت از من جدا میشد و بازی می‌کرد. اینجا بازی ندارن باید بشینن که مثلا نقاشی بگشن و شعر بخونن. پسرم دوست داره بره کلاس ژیمناستیک آخه یک ماه بردمش دوست داشت. اما میخوام این پروسه جدا سازی اتفاق بیوفته و از من کنده بشه اما تو ژیمناستیک این اتفاق نمی فته. اما تو مهد الان نشسته تو کلاس سرگرمه اما لذت نمی‌بره. میدونم احتمالا دفعه بعد به زور باید بیاد. چکار کنم. راهنماییم کنید

و از تجربه هاتون بگین

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا مهدی هست که از متد اموزش قدیمی استفاده میکنه ‌. یه مهد دیگه رو امتحان کن

این در اصل مهد نیست اتفاقا متدش کاملا به روزه اما کلاس هاشون دوره ای هست. ای مت و روبیک مهندسی خلاق و دست رزي کار میکنن و موسیقی. اینا رو میتونه عصر ها هم به صورت جداگانه بیاد اما من بیشتر برای تامل با بچه ها فرستادمش

چه لزومی داره ببریش مهد  بچه سه ساله همین بزرگتر که بشه وابستگیش کمتر میشه

مشاور گفت آخه گفت از این سن باید تامل یاد گیره که بعد دوستیابی براش سخت نشه. در کل کم رو هست

مشاور گفت آخه گفت از این سن باید تامل یاد گیره که بعد دوستیابی براش سخت نشه. در کل کم رو هست

ببرش کانون  پرورشی کلاس نقاشی یا سفالگری به خدا اگه مهد اجباری نبود من اصلا بچمو نمیبردم هیچی یاد نگرفت 

نهد بهتر ببر. خانه های بازی و خلاقیت که کارگاه های اموزشی جذاب دارن. 

خودمم تو فکر خانه بازی هستم که براش جذاب تره. اونجا پروسه جداسازی اتفاق میوفته. میخوام جوری بشه بتونم مثلا سه ساعت بدون من اونجا بمونه

ببرش کانون  پرورشی کلاس نقاشی یا سفالگری به خدا اگه مهد اجباری نبود من اصلا بچمو نمیبردم هیچی ی ...

کانون پرورشی فراموش کردم. ممنون گفتی پیگیری میکنم

خودمم تو فکر خانه بازی هستم که براش جذاب تره. اونجا پروسه جداسازی اتفاق میوفته. میخوام جوری بشه بتون ...

خانه بازی هم عادت کنه زیاد خوب نیست. جدا سازی تو کلاس های ورزشی هم اتفاق میفته. همون ژیمناستیک که دوست داره بفرست یا کلاسای بازی و ورزش. 

همتای مامانم بودم❤

خانه بازی هم عادت کنه زیاد خوب نیست. جدا سازی تو کلاس های ورزشی هم اتفاق میفته. همون ژیمناستیک که دو ...

آره امروز اولین روز اومد مهد میترسم زمینه بدی براش فراهم بشه و بترسه و از مدرسه هم در آینده زده بشه

آره امروز اولین روز اومد مهد میترسم زمینه بدی براش فراهم بشه و بترسه و از مدرسه هم در آینده زده بشه

اگر مهد دوست نداشته باشه میشه برای همین میگم از ی جای جذاب شروع کنی مثلا ی موسسه تو شهر ما هست به اسم اندیشه کیان. همون مهده ولی با بازی و خلاقیت و کاردستی و کلاسای اموزشی شاد مثلا جشن حباب داشتن یا کارگاه اشپزی یا نجوم و نجاری... بچه من خیلی دوست داشت اونجارو

همتای مامانم بودم❤

اگر مهد دوست نداشته باشه میشه برای همین میگم از ی جای جذاب شروع کنی مثلا ی موسسه تو شهر ما هست به اس ...

شما کرمان هستین؟