2777
2789
عنوان

یادگیری زبان

182 بازدید | 12 پست

سلام بچها بنظرتون میشه خودخوان زبان یادگرفت

میخام‌توخونه فعلا بخونم شرایط کلاس رفتن ندارم 

برنامه لرنیت هم دارم چنتا برنامه زبان انگلیسی دارم 

بنظرتون کلیپ‌های زبان که واسه کنکور درس میدن هم بدرد میخوره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به سطحتون داره. ولی این برنامه هایی مثل لرتیت اینا کلا خیلی سطحشون پایینه.راستش این کلیپ های اینیستا هم فکر نکنم موثر واقع شه. بجاش یه انیمیشن سریال انتخاب کن بعد هر روز یه قسمتش رو ببین بعد هم یک ساعت برای خودت وقت بزار هر روز در مورد هر موضوعی که دوست داری رایتینگ بنویس . برای گرامر هم یه عالمه کتاب مختلف وجود داره باتوجه به سطحتون. راستی برای تقویت رایتینگ و دامنه لغاتتون کتاب رمان هم بخوانید برای من واقعا موثر بود.

...I got this feeling in my SOUL

منم برنامه اش رو دارم ولی هی امروز و فردا میکنم 

يوتيوب هم فیلم های آموزشی خوبی داره،  تعریف اپلیکیشن زبان شناس رو هم شنیدم لرنیت هم اگه پیگیر باشی خوبه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بستگی به سطحتون داره. ولی این برنامه هایی مثل لرتیت اینا کلا خیلی سطحشون پایینه.راستش این کلیپ های ا ...

چیز هایی که می‌گین واسه کسی که سطحش صفر هست به درد نمیخوره با این اپلی میشه کلی لغت یاد گرفت بخصوص که امتحان هم داره بعدش میتونه بره سراغ کارهایی که شما میگین ا

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چیز هایی که می‌گن به درد کسی که سطحش صفر هست به درد نمیخوره با این اپلی میشه کلی لغت یاد گرفت بخصوص ...

متاسفانه کسی که سطحش کاملا صفر هست یا بیسیکه ، با خود خوان زیاد نتیجه نمی گیره. و باید با کلاس یادگیری رو شروع کنه.

برای اینکه به طور موثر خود خوان خوند باید حداقل  سطح اینترمیدیت داشته باشه و یه درک کلی از مهارت های زبانی داشته باشه. وگرنه که با این اپ ها به صورت پراکنده چهار پنج تا جمله یاد میگیره بدن درک درست از ساختار جمله و گرامر و بدون توجه به رایتینگ. در نهایت هم یادگیری به صورت پایه و اصولی نمیشه.

متاسفانه کسی که سطحش کاملا صفر هست یا بیسیکه ، با خود خوان زیاد نتیجه نمی گیره. و باید با کلاس یادگی ...

حرفتون درسته، ولی منی که 22 ساله مه یا باید کلاس خصوصی بگیرم که هزینه ش زیاده یا برم با 10 ساله سر کلاس که نمیتونم 

اپلیکیشن لرنیت هم که استاتر گفته لغت و گرامر و جمله رو با هم میگه البته من خودم شروع کنم از فیلم های يوتيوب شروع میکنم 

حرفتون درسته، ولی منی که 22 ساله مه یا باید کلاس خصوصی بگیرم که هزینه ش زیاده یا برم با 10 ساله سر ک ...

اتفاقا کلاس های عمومی بزرگسالان هم هست با قیمت مناسب.

اما به نظرم در کنار یوتیوب هم از کتاب های آموزشی استفاده کنید.

موفق باشید 💙

منم برنامه اش رو دارم ولی هی امروز و فردا میکنم  يوتيوب هم فیلم های آموزشی خوبی داره،  تع ...

من زبانشناس هم دارم نسخه مود شدش رو دارم حالا موندم‌بدردم میخوره یا ن دوست دارم زودتر یادبگیرم

من زبانشناس هم دارم نسخه مود شدش رو دارم حالا موندم‌بدردم میخوره یا ن دوست دارم زودتر یادبگیرم

شروع کن یک ماه ببین چیه