2777
2789
عنوان

کنکور

78 بازدید | 11 پست

بچه ها من تازه شروع کردم برای کنکور  بعد تصمیم گرفتم همه درسا به جز ریاضی با درسنامه و کتاب برم جلو و تست بیشتر بزنم وقتم نذارم برای فیلم 

این درسته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط بخون الآن خیلیاهستن قبلن چندماه پیش شروع کرده وولی الآن ناامیدی ول کردن یعنی میگم چندماه آخرمه ...

خب میدونم ولی این چیزی ک گفتم کارم درسته؟

بگید دیگ هوفف

یعنی چی عزیزمن اگه الآن بگم من نه نمیشه توول میکنی

فقط بخون 

توروخدااشتباه های منونکن هی مقایسه نکن هی عقب رونگاه نکن کاش کاش نکن به خودت اعتمادکن باورداشته باش

هرروز۱رب به قبولیت فکرکن

فقطططط تلاش همین   

خب میدونم ولی این چیزی ک گفتم کارم درسته؟

چرانباشه 

خودت داری میگی تست بیشترکارکنم 

درس خوندن همینه دیگه بخونی وتست زیادکارکنی 

ویدیوهم اگه مشکل داشتی بایدبری سمتش وگرنه اتفاقابیشترگیجم میکنه ویدیو

نه قوی نیست

پس بهتره اول فیلم ببینی بعد تست زیااااد کار کنی چون اگه بخوای خودت مستقیما بدون هیچ پیش زمینه ای با تست ها درگیر بشی درست متوجه نمیشی وقتت بیشتر تلف میشه

البته برای زیست اگه در حد متوسطی و خودت میتونی بخونی و تست بزنی بهتره سمت فیلم نری و تا میتونی تست بزنی و آزمون و کتاب رو بخونی

Intj 💚🐌
پس بهتره اول فیلم ببینی بعد تست زیااااد کار کنی چون اگه بخوای خودت مستقیما بدون هیچ پیش زمینه ای با ...

اخه من تازه میخوام شروع کنم وقت میکنم تموم کنم اینجوری؟؟فیلم وقت میگیره