2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 155 پست
من عروسشون بودم ک مادرشوهرم اومد    یعنی یکسال بعد من زن پدرشوهرم شد      و ...

گلم اون مارر شوهرت نیست نگو مادرشوهر

بگو زن بابا

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

عزیزم

حرز امام جواد ببند بازوت

قران بزار بالای سرت شب بخواب

سوره بقره با صدای بلند پخش کن تو خونه

سوره قدر بخون

مطمئن باش مادر شوهر ج ن   ده    بدذاتت کارایی میکنه که این بارم مشکل برات پیش بیاد

مدام گوشه ها یخونه سرکه بریز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه حرف هایی ک داری میگی واقعیت داره چرا از این مرد باردار میشی اصلا صلاحیت نداره ک باهاش ادامه بدی

اگر مادرس نباسه و تحت تاثیر نزاره و دعا ننویسه خوبه شوهرم!!@  هروقت با اینا رفتو امد میکنه اخلاقس گند گنده میگم میره حموم جیش میکنه بخودش میاد اخلاقش درست میشه   منتظرم بیاد بگم بره حموم بخودش جیش کنه

کاش منطقی فکر کنید 

منطق من ممکنه با منطق شما فرق داشته باشه دوست من

این دلیلش ابن نیست که من یا شما غیر منطقی هستیم

سبک زندگی ها ادم هارو متفاوت میکنه :)

درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)

عزیزم حرز امام جواد ببند بازوت قران بزار بالای سرت شب بخواب سوره بقره با صدای بلند پخش کن تو خونه ...

بله شنا درست میگی میدوتم این سریم ازینکارا میکنه!! 

چندتا حرز گرفتم ب خونه اویزون کروم  ب بارومم زدم ب گروننم اویزون کردم  اومد دید گفت  گفت دعا و جنبلو قبول داری؟ گفتم اینا حرز  ب اینا اعتقاد دارم   از پستی منو دور میکنه  کاش ادما پست نباسن  باز بهم خندیدی     گاهی خنده هاشو تو خواب میبینم میترسم 😭

جیش بکنه ب خودش یعنی چی

یعنی جیش کنه توی کاسه بریزه سرتاپای خودش    ک دعای ک خورده تو خونه ی اونا باطل بشه  همیشه اینکارو میگم میکنه  ی اخوند گفته بهم  همیشه جواب مبده روش  سحرو جادو باطل میکنه 

بله شنا درست میگی میدوتم این سریم ازینکارا میکنه!!  چندتا حرز گرفتم ب خونه اویزون کروم  ب ...

اصلا باهاش رفت و امد نکن بگو حالم بد میشه مادرتو میبینم تا زایمان نکردم حق نداره بیاد اینجا هر کاری دلت میخواد بکن

از دستش چیزی نخور خونه شون نرو

چیزی میخره استفاده نکن

یادش میده  دیروز داشتم غذا میخوروم برگشت گفت زنت خیلی میخوره  شوهرم اومد از دستم گرفت گفت ...

برو خونرو بگرددددد صدرصد دعا گذاشته مادرشوهر

خدایاشکرت ♥️گروه سبز 💚💚وزن ۷۰ هدف ۶۵💚💚🧿 28دی وزن ۶۸۳۵۰🎖😇وزن ۲ بهمن ۶۷۶۰۰ 🧿🎖خدایا شکرت♥️
پس زن بابای شوهرته اکثر زن بابا ها روانین خدا بهت صبر بده

خودش ۷ اا پسر داره ۲ تا دختر بعد فاصلشون باهاش  ۱ کوچه هم نیس    باباعه بدبختو انقدی دعایی کروه دهنش باز نمیکنه سالم بودا  الان یجوری مریض صداشو خیلی وقته نشنیدیم !!!  بعد  خودش شده  سلطان خانم 

برو خونرو بگرددددد صدرصد دعا گذاشته مادرشوهر

مبدکنم گذاشته والله کمرم درد میکنه کمکی گفتم بیان   با اونا میگردیم پیدا میکنیم  سری قبلی بعد سقطم دیدمش این سری ننیحان اونجوری بشه  من بچمو دوس دارم  میخام بمونه  اگر اینم بره واقعا نمیدونم باید چ خاکی توسرم کنم 

خودش ۷ اا پسر داره ۲ تا دختر بعد فاصلشون باهاش  ۱ کوچه هم نیس    باباعه بدبختو انقدی ...

شاید دعای زبان بند داره مطیعش شده تو همین نی نی سایت کم پست نگذاشتن راجب این دعا ها🤐