2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 155 پست
فکن سری  قبل گفت خونمون دزد اومده فکنم  شوهر من  ۲ ساعا فاصلمونه  رفت  &nbs ...

خب مقصر شوهر توئه نه مادرش چرا همون موقع شوهرت نگفت به اون ۷ تا بچه کوچه بغلیت بگو یا دیشب عقلش نرسید بگه زنم حامله ست تنها شب میترسه چرا شوهرت و ول کردی چسبیدی به مادرش

مادری رو...خطاب کردن هم افتخارنیست حقشه

مگه هر کی زاییده مادره؟

مادری به بزرگی و مروت و رحمه

به عروس و زن پسرش رحم نمیکنه مادره؟

از حیوون پستره

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خون چرا کیسه آب پاره شه خونریزی نداره

سقطم کرده بودم تو خواب  میدیدم رفتم تو ی چاه پر جن  هی ناخن میزدن ب شکمم     هی فرار میکردم  میخوردم زمین  و خیلی درد میگرفت بدنم    با گریه بیدار شدم دیدم  تخت خیس   بچه ای ک ۴ ماه تمام بودو  طبیعی  سقط کرده بودم   کیسه ابمم پاره شده بود  کلیم خون رو تخت بود  بچخ ام رو تخت بود  بخدا  یادم میاد  میترسممممم 

بعدش  زیر همون تخت  ی کوه  دعا پیدا کردم ک قبلش مادرشوهرم اومده بود خونمون گذاشته بود    و شبشم باز شوهرمو برد  من تا صبح  بچه رو 😭😭😭😭

هروقت میحاد این کارو میکنه  میگه وای قلبم میترسم بمیرم و الکی ادا درمیاره    بعد ۷ تا ...

باززززم شوهرت مقسره گلم 

همه اینایی که میگی درست 

مادرش عفریته است 

مهم اینه شوهر تو هم شعورش نمیرسه زنشو که یه بار سقط کرده و بارداری پرخطر داره رو تنها میذاره...

خدایا شکرت
مگه هر کی زاییده مادره؟ مادری به بزرگی و مروت و رحمه به عروس و زن پسرش رحم نمیکنه مادره؟ از حیوون ...

مادر ناطنی   ففط و فقط پسرای خودشو دوس داره  شوهر منو ففط میدوشه 

مگه هر کی زاییده مادره؟ مادری به بزرگی و مروت و رحمه به عروس و زن پسرش رحم نمیکنه مادره؟ از حیوون ...

والا منم باردارم یک ماه پیش حال مادرشوهرم بدشد ۵۰۰کیلومترفاصله داریم خودم به شوهرم گفتم پاشو برو مادرتوببردکتر زودبرگرد اینقدر ادا اصول هم ندارم که شب تنهام وفلانه خدابخوادبرگی ازدرخت نمیفته

باززززم شوهرت مقسره گلم  همه اینایی که میگی درست  مادرش عفریته است  مهم اینه شوهر ...

یادش میده  دیروز داشتم غذا میخوروم برگشت گفت زنت خیلی میخوره  شوهرم اومد از دستم گرفت گفت چلق مبشی نخور    لبخند رضایت مادرشو دیدم فهمیدم باز جادو جنبل گذاشته تو خونمون سری  قبلی زیر تخت ی کارتن کفش بود توی اون پر جادو بود   این یکی رو پیدا نکردم باید برم بگردم  خونه رو  کارشه

یادش میده  دیروز داشتم غذا میخوروم برگشت گفت زنت خیلی میخوره  شوهرم اومد از دستم گرفت گفت ...

برو خونرو بگرددددد صدرصد دعا گذاشته مادرشوهر عوضیت

خدایاشکرت ♥️گروه سبز 💚💚وزن ۷۰ هدف ۶۵💚💚🧿 28دی وزن ۶۸۳۵۰🎖😇وزن ۲ بهمن ۶۷۶۰۰ 🧿🎖خدایا شکرت♥️