2777
2789
عنوان

پس انداز یا کمک مالی به خانواده

548 بازدید | 20 پست

سلام آبجی های گلم 🌹

لطفاً خواهرانه کمکم کنید 🙏

من خانه دارم .سه تا بچه دارم.به سختی یه مقدار پس انداز میکنم مخفی برای آینده خودم چون میترسم از آینده پس اندازم زیاد نیست تازه شروع کردم .

از اونور خانواده خودم وضع مالی خوبی ندارن پدرم فوت شده و مادر حقوقی نمیگیره برادر و خواهرانش هم همه گیر زندگی خودشون هستند 8 تایم 

به نظر شما پس اندازم رو خرج خونواده ام کنم یا برای آینده خودم جمع کنم همش حس بدی دارم که بهشون نمیتونم کمک کنم .

ولی از طرفی هم از اینکه هیچ پشتوانه ای نداشته باشم هم خیلی میترسم با وجود یه سری از تفکرات پوسیده ای که خانواده ام دارن یه مقدار ترسی که از آینده زندگی خودم دارم اگه خدای نکرده زندگیم به هم بخوره و اینا به نظرتون چی درسته ؟ 

همشو خرج خانوادت نکن 

مثلا میتونی یه مقداری شو گوشت و حبوبات و برنج بخر 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد سخته خونواده ت تو فشار مالی باشن  خیلی سخته  آدم هرچی میخوری هم کوفتت میشه دور از جو ...

وضع خودمون خوبه خدارو شکر ولی اصلا هیچی بهم نمی چسبه به خاطر خانواده ام شوهرمم کمکی نمیکنه غرور منم بهم اجازه نمیده برای خانواده ام ازش چیزی بخوام 

وضع خودمون خوبه خدارو شکر ولی اصلا هیچی بهم نمی چسبه به خاطر خانواده ام شوهرمم کمکی نمیکنه غرور منم ...

خدابیامرزه پدرتو 

عمیقا میدونم چی میگی. چه عجیب درکت میکنم 

کاش راهی بود يا شاغل بودیم اینقد زیر دستمون پر بود که می‌تونستیم کمک حالشون باشیم

وضع خودمون خوبه خدارو شکر ولی اصلا هیچی بهم نمی چسبه به خاطر خانواده ام شوهرمم کمکی نمیکنه غرور منم ...

عزیزم بخشی از پس اندازت رو خرج خانوادت کن بقیه رو برای خودت نگه دار 

امیدوارم برکت بیافته تو زندگیت و هیچوقت مشکلی برای زندگیت پیش نیاد 

اگه شما کمک کنید بقیه خواهر برادرات هم به خودشون میان و کمک میکنن

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
اون ۷ تای دیگه چی اونا کمک می کنن؟

نه فک نکنم اونام سر گرم زندگی خودشون‌ و شغل شونم کم درآمده کار گرن به سختی خرج خودشون رو در میارن یه داداشم هم که وضعش خوبه اصلا زنش اجازه کمک نمیده و اونم به حرف زنشه بهتر امکانات زندگی رو داره بالای خونه مامانم اینا خونه بسته به چه بزرگی ولی مامانم اینا حتی توی حمام دوش و آبگرمکن ندارن فک کن چه بی فکر 

عزیزم بخشی از پس اندازت رو خرج خانوادت کن بقیه رو برای خودت نگه دار  امیدوارم برکت بیافته تو ز ...

میدونید خانواده من فقر فرهنگی هم دارن یعنی اگه خدای نکرده من زندگیم به هم بخوره خونم رو تو شیشه میکنن از همون مادرم گرفتم تا همه خونه نشینم میکنن و باز شوهرم میدن از فکر همینا به فکر پس انداز افتادم شوهرمو بد اخلاق و خیلی اذیتم می‌کنه یه جورایی می‌خوام اگه اتفاقی بیوفته هیچوقت پیششون بر نگردم