سلام دوستان مدتیه موهام موخوره زده میخواستم چند تا سرم مو یا آبرسان مو یا هر چیز دیگه ای که به مو باید زدو من نمیزنم رو بهم معرفی کنید البته با ذکر اسم محصول و قیمتش ممنون میشم عزیزان
بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره....
خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه....
دستمو بگیره و بگه....:
ادمها اذیتت میکنن...؟؟!!
بیا بریم پیش خودم....
سلام راهش اینه کل موخوذه هاتو کوتاه کن اصلا هم دلت نسوزه بعدم بعد هر حموم روغن بادوم تلخ یا روغن نارگیل ب پایین موهات بزن والسلام نامه تمام فقط وقتی موهات خیسه یا تو حموم شونه نکن و اینکه میتونی شب خوابیدنی تو ی مشمبا فریزر یکم از این روغنا بریزی موهاتو تهشو بندازی توشبا کش محکم ببندی بخوابی صبح بشوری
دوستان روغن ارگان مراکشی معجزه است هیچ سرم و روغنی تا حالا شناخته نشده که بتونه باهاش برابری کنه در دنبا به جادوگر مو معروفه و هنرپیشه های معروف استفاده میکنند البته خود روغن ارگان نه محصولات حاوی روغن ارگان که درصد کمی روغن ارگان داره من اصلش رو از یه شخصی خریدم که مستقیم ار مراکش میاره قیمتش رو هم با بعضی جاها که دارن مقایسه کردم عالیه من که خیلی خیلی راضی ام وزی و خشکی موهام رفع شده در پنج دقیقه جذب میشه و اثر چربی نمیگذاره فقط مو هارو نرم و ابریشمی میکنه اصلا معجزه است من صد و بیست میل رو ازشون صد و پنجاه گرفتم و چون صد درصد خالص هست هم برای موهام استفاده میکنم و هم پوستم فوق العاده ست بقدری ذوق زده شدم که همه جا این روغن رو معرفی میکنم چون میدونم خیلی ها مشکل من رو داشتند و همه دوست دارن پوست و موی زیبا داشته باشند امیدوارم شما هم تهیه کنید و معجزه اش رو ببینید