2777
2789
عنوان

همه بهم میگن 🫤

143 بازدید | 14 پست

خنگ و ساده 

من واقعا بهم بر میخوره 

یجور توهینه واقعا 

😔چون زبون ندارم زیاد و حرف نمی‌زنم و خودمو از جمع کناره میگیرم و خجالتیم میشه اینجور فکر کنن؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعامل ی مهارته دیگه عزیزم تا دیر نشده یاد بگیر

البته ابن ربطی ب بیشعوری اونا نداره  و اینکه توام جتنا ضعیفی تو تعیین مرز ک بخودشون همچین اجازه ای میدن

رو نده با چشمات ی چشم غره برو دستوپاشونو جمع کنن

مقیم درون خود...
🙂🙂فقط میتونم بگم اونایی ک زیاد حرف نمیزنن خیلی باهوشن 

ممنونم عزیزم 💔💚

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

کی گفته زیاد حرف زدن خوبه اصا 

دیروز همکارم میگفت تو درونگرایی 

من پر انرژی ام خیلی حرف میزنم فلانم 

ول حقیقتا من از ادمایی که خیلی پرحرفن و نابجا حرف میزنن اصلا خوشم نمیاد 

حتی اگه بخوان بگن درونگرا خوشم نمیاد بهم بگن درونگرا چون نیستم ولی هر ج بسته به شرایط رفتار میکنم 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
خب خودتو اشکالاتو میدونی پس برطرفش کن

به حرف راحته چندبار سعی کردم خجالتی نباشم تو جمع حرف بزنم ولی قبل رفتن به قدری استرس میگیرم که همین که غش نمیکنم خوبه چه برسه حرف زدن و راحت بودن 

یه دوبار بزن تو دهنشون که دیگه جرئت نکنن بهت بگن 

چند نفر که پشت سر گفتن نفهمیدم ، چند نفرم که جلو گفتن هیچی نگفتم دیگه

تعامل ی مهارته دیگه عزیزم تا دیر نشده یاد بگیر البته ابن ربطی ب بیشعوری اونا نداره  و اینکه ...

عزیزم وقتی هم خودتو بگیری میگن چرا خودتو گرفتی 

عزیزم وقتی هم خودتو بگیری میگن چرا خودتو گرفتی 

اینجوری بگن بهتر از اونجوریه

چطوریه ک اون برات سبک تره؟؟!!!

عزت نفس تنها چیزی ک باید تا پای جون براش ایستاد ، این شعار همیشگیه منه

مقیم درون خود...
به حرف راحته چندبار سعی کردم خجالتی نباشم تو جمع حرف بزنم ولی قبل رفتن به قدری استرس میگیرم که همین ...

کتاب بخون و کتاب خوب بخون 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
اینجوری بگن بهتر از اونجوریه چطوریه ک اون برات سبک تره؟؟!!! عزت نفس تنها چیزی ک باید تا پای جون ...

عزیزم سبک تر نیست واقعا گریه هم کردم 

عزیزم🌸 پس بزار بگن خودشو میگیره بهتره ی رفیق سعی کن داشته باشی

دارم دو تا صمیمی اتفاقا کسایی که باهام خوب رابطه صمیمی پیدا می‌کنه میگن خوبی و میشه باهات دردودل کنن و خودتی و میشه جلوت خودت باشی