2777
2789
عنوان

زخم رحم و عفونت دیگه خسته شدم...

62 بازدید | 6 پست

چند وقته زخم رحم دارم با عفونت دکتر دارو داد ، پماد داد مصرف کردم گفت عفونتت بهتر شده ولی زخمت بزرگه روشم رگه های خونیه بیا واسه فریز ، از چند نفر شنیدم ک تا بچه نداری فریز نکن موتدم چیکار کنم بریدم دیگ😔😔 ، حالا میخام برم دکتر طب سنتی دعا کنید نتیجه بگیرم خیلی خسته شدم و عذاب کشیدم ......  توروخدا شما هم اگه راهکاری دارید یا تجربشو داشتید بگید چیکارا کردین که خوب شد ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله ک مشکلت حل شه علائمش چجوریه؟چه حسی داری یعنی منم فک کنم دارم

من لکه بینی قبل و بعد پریود داشتم که فکر نمیکردم برای زخم باشه ، رفتم دکتر معاینه کرد گفت زخم داری با عفونت قارجی

پاپ اسمیر و تست hpv بده  زگیل عفونت مزمن و زخم میده  ان شالله که هیچی نیست

پاپ اسمیر دادم چیز مشکوکی نبود توش خداروشکر فقط یکم عفونت دیده شده بود ، توروخدا واسم دعا کن خسته شدم واقعا ‌و کلافه😢😢

من لکه بینی قبل و بعد پریود داشتم که فکر نمیکردم برای زخم باشه ، رفتم دکتر معاینه کرد گفت زخم داری ب ...

عزیزم ان شاالله به سلامتی کامل برسین

احتمالا دچار سردی رحم شدین

اگر تمایل دارین میتونم کمکتون کنم

هدفمند زندگی کن بانو🌹