2777
2789
عنوان

درد دل از شوهر

838 بازدید | 78 پست

من سر عقدم مهریه مو خونواده شوهرم خیلی چونه زدن خیلی شوهرم هم قبل عقد ب شوخی نهایت عددی ک بهم گفت بیست تا بود من قهر کردم باهاش اما گف شوخیه و فلان بعد ازدواجم کم نزاشت اصلا تو خرج 

الان مامانم و بابام علاوه بر مقداری جهاز کل وامو دادن به ما تمام قسط هاشم دارن میدم ک خونه بخریم وام ازدواج و خونواده من  کمک کردم بگیریم ب بانک سفارش کردن من نبودم اک اصرار من نبود اگر نمیگشتم تو سایتها مطمینم شوهرم انقد جدی نمی‌رفت پی خونه خیلی تلاش کردم امشب خیلی مهربون بهش گفتم حالا ک من آنقدر زحمت کشیدم واسه هرید خونه بابام هم پول داده سهم من هر چی هسا اسممنم بیاد تو قولنامه همش طفره رف گف بزار بخریم بعد گفتم من ک نگفتم الان بزن میگم هر وقت رفتیم قولنامه میگه بزار بخریم چند روز بعد باهم میرم گفتم چرا تو محضر نه؟؟

بعدم گفتم ب من شک داری؟ حداقل واس دل منم شده میگفتی باشه الکی من ففطسهم خودمو خواستم  گفت پولتو میدم منت نزار سرم خیلی دلم شکست وظیفه خونواده اونه پول بدن نه من الآنم من بعد چند ساعت گریه بیدار اون یه ذره گریه کرد تخت خوابیده تختتتدد چندبار پاشد دید بیدارم انگار نه انگارمتنفر شدم ازش کاش ازدواج نمی‌کردم 

حس میکنم سر مهریه هم از قصد عددو کم گفت و مث خونوادشم رفتار کردحس میکنم همه دوست دارماش دروغه و حرف پول میاد عشقش میره کنار

چیکار کنم پولو بگیرم ازش؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در جریان باش اگر کلا به نام خودش بشه بعد بخواد نصفش رو به نام شما بزنه اول که هبه محسوب میشه و درصد زیادی (فکر کنم ۲۵ درصد) مالیات داره

دوم هبه رو هر وقت بخواد می‌تونه پس بگیره 

پس از همین الان محکم باش بگو حداقل نصف بیشتر به نام شما بزنه 

چه اخلاق گندی داره اینها رو نباید نادیده میگرقتی ها 

خودتوناراحت نکن عزیزم فعلا سکوت کن حساس نباش اون بدترمیکنه کاش همون اول پدرت این شرط ومیذاشت واگه قبول میکردواموبهش میدادین حالا هم نگران نباش زندگی هردوتون الان فکرمیکنه توبخاطرمادیات عوض شدی کاش پیشگیری میکردی که نکردی پس شرایط روخراب نکن

گاهی انسانم آرزوست