2777
2789
عنوان

Drunk text🧠

234 بازدید | 7 پست

🧠🥺

I wish I was who you drunk texted at midnight

Wish I was the reason you stay up ’til 3

And you can’t fall asleep 

Waiting for me to reply 

I wish I was more than just someone you walk by

That’s when I nearly said it

But then said “Forget it, you fool”

Do you remember?

You probably don’t

‘Cause the sparks in the sky

Took a hold of your eyes while we spok

Yesterday, drank way too much

And stayed up too late

یس

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نو

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

I wish I was who you drunk texted at midnight

Wish I was the reason you stay up 'til 3

And you can't fall asleep

Waiting for me to reply

I wish I was more than just someone you walk by

Tha
کاش من همونی بودم که تو مستی نصف شب پیامک دادی

ای کاش دلیل بیدار ماندنت تا ساعت 3 من بودم

و نمیتونی بخوابی

منتظرم جواب بدم

ای کاش بیشتر از کسی بودم که کنارش می روی

Tha
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️