2777
2789

تو تاپیکه قبلی که گفتم خیانت کرده شوهرم حالا الان طلب کارم هست میگفت چرا سرک کشیدی رو گوشیم به خاطر بچم نبود بیرونت میکردم گفتم چییی تو بیرونم میکنی من خودم اگه به خاطر بچم نبود از طلاق میگرفتم چی میگی.بعد میگه خیانت نبوده 😂دوروز حرف زدم عوضی دروغ میگه ۴ماه بوده حالا اگه دو دقیقه هم حرف میزد باز خیانته فکر کرده خرم ازش متنفر شدم

خنده هاتوعشق است

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خند عصبیه

این عصبیه 

ازخنده روده برشدی اشکات میاد

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
اینم ازشانش شماست،بس به سومی فکر کنین

😒😒😒

ازدواج قبلت بچه روتنهاگزاشتی اومدی؟ دلیل طلاقت خیانت بود؟

آره تنها گذاشتم مجبور شدم نه دلیلش خیانت نبود دلیلش بیکاری و بی مسئولیتیش بود دست بزنی و فحش دادن بلد بود فقط