2777
2789
عنوان

من مقصرم یا ن؟

202 بازدید | 18 پست

ب نظرتون من مقصرم یا شوهرم 

دیشب شوهر خاله شوهرم فوت کرده ساعت ۶ صبح زنگ زدن ب شوهرم ک خبر بدن بعد من هر روز میرم باشگاه  از باشگاه اومدم بعد ساعت ۵ عصر رفتیم تا ساعت ۱۱ اونحا بودیم همگی برگشتیم بیایم خونه ‌‌‌.

مادرشوهرم اینا رو رسوندیم بعد پرسید ک فردا میای گفتم ن چون صبحه نمیتونم میرم باشگاه ی جوری بهم نگا کرد گف خب خدافظ

بعد تا رسیدیم خونه شوهرم باهام دعوا کرده کلی فحش بهم داده میپرسم چرا اینجوری میکنی میگه آبرومو میبری همش با این حرفات و زبونت میگع نباید میگفتی نمیام کلی فحشش بارم کرده ..

منم باهاش دیگ صحبت نکردم هر چی هم فکر میکنم چیزی نگفتم ک تقصیر من باشه بنظرتون محلش ندم دیگ تا خودش بفهمه چکار کنم؟؟؟.

به نظرم حق باشوهرته

حتی اگه نمیرفتی هم میگفتی مشخص نیست حالا 

نه اینکه بگی باشگاه دارم نمیام

اگه خدایی نکرده خودم جا شوهرت بودم و شوهرم همچین حرفیو به مادرم میزد کلی خجالت میکشیدم و ابروم میرفت

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم حق باشوهرته حتی اگه نمیرفتی هم میگفتی مشخص نیست حالا  نه اینکه بگی باشگاه دارم نمیام ...

خب واسه همچیزشون میرم دیگ تایم صبح نمیتونم حرفم کجاش بد بوده ک بخاد بهم فحش بده 

خب واسه همچیزشون میرم دیگ تایم صبح نمیتونم حرفم کجاش بد بوده ک بخاد بهم فحش بده 

هرسخن جایی و هرنکته مکانی دارد

نه باشگاه رفتنتون بد بوده نه لحنتون

ولی حرفتونو تو زمان مناسب و به شخص مناسبی نزدید

بالاخره ایشون شوهرخواهرش فوت شده برا احترام هم که شده نباید میگفتی میخام برم باشگاه نمیام

یعنی اصلا برات مهم نیست که ایشون فوت شده و مهم نیست که فامیل همسرتون بوده و باشگاه شما مهمتره  این یعنی بی احترامی 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
اول معذرت خواهی کن از شوهرت  باید میگفتی اره چرا نیاییم یکم سیاست داشته باش دو رویی کن بهشون ب ...

هی خدا😕😕خب نمیتونم معذرت خواهی کنم چون باهام بد حرف زده

هرسخن جایی و هرنکته مکانی دارد نه باشگاه رفتنتون بد بوده نه لحنتون ولی حرفتونو تو زمان مناسب و به ...

آره پ‌کارم اشتباه بوده حالا بگو من ک نمیخام فردا برمو شوهرمم باهام قهره باید چکار کنم😂