به خدا من خیلی تنهام با این شوهرم تو ماه چند بار باهام قهر میکنه وهمش من پیشقدم میشم واسه آشتی ولی بازم دلم نمیاد نفرینش کنم چون هیچ کس روندارم خیلی بی کسم ولی دیگه ازش متنفرم آخه واقعا مگه مرد قهر میکنه حتی بهش اینو گفتم بذار یه دفعه من قهر کنم که زنم فک وفامیلشم از خودش اشغالترن که برم گله کی کنم بلکه بیان باش حرف بزنن به خدا دیگه خستم کرده از زندگی بعد تو بیرون بین مردم خودشو یه مرد آقا وبا کمالات نشون میده طوریه که همه میگن خیلی اقاست
حالا این یک عیب رو شما باهاش بساز.خداروشکر اهل خیلی خلاف ها و رفتارهای زشت و غیر قابل تحمل نیست.ناز میکنه برات نازشو بکشی سخت نگیر.مهم نیست
علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫