همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
والا من هیچی لال شده بودم ، خودشون گفتن هرچی میخوای هرکجا بردار ولی نامزدم اونموق گفت الان کمی دستم خالیه بنداز برای یک ماه دیگه خرید رو، ولی چون پدرم فشار آورده بود برای عروسی گفتم باشه چیز زیادی نمیخوام فقط زودتر عروسی کنیم اونم گفت پس بعداً جبران می کنم ... دیگه در حد وسایل آرایشی بهداشتی و لباس عروسی و مجلسی و مانتو شلوار و کیف و کفش برام میخرید همینا ،،، از بس هم ساده بودم هی به فکر بودم به نامزدم فشار نیاد گرون بر نمی داشتم ...بعد ک عروسی کردیم شوهرم همش بهم میگه خرید کن و لباس قشنگ و گرون بخر و خرج میکنه
والا من هیچی لال شده بودم ، خودشون گفتن هرچی میخوای هرکجا بردار ولی نامزدم اونموق گفت الان کمی دستم ...
البته یبار طعنه زدم تو دعواها که از من بهتر بسازتر کی گیرتون میومد و اونموق برام چیزی نخریدید یهو خواهر شوهر عفریتم گفت کی گفت نخری همه رو مینوشتی مجبور میشیدیم بخریم حالا دیر یا زود،،،
مهندسی معماری خونده ... تو کار ساخت و ساز و پیمانکاری ساختمان ط،، البته اونموق اول راه بود و تازه از شرکتی که کارمیکرد در اومده بود و ولی خب فقط خودش پشت خودش بود خانواده اش کمکی نکردن بهش