2821
2789
عنوان

سهم الارث

452 بازدید | 27 پست

سلام

پدرم میخواد زمانی ک در قید حیات هست ارث من رو بده

میگه یه اپارتمان و یه ویلا شهرستان یه مغازه تو تهران رو بزنم به نامت حدود یازده تومن

یا سه دونگ خونه ای که دارم زندگی میکنم حدودا پانزده تومن میشه 

از طرفی میگم سه دونگ بزنه واسه فروختنش سختم میشه چون سه دونگ دیگه ب نام داداشم باشه شاید نخواد بفروشه و اذیت کنه 

از طرفی هم میگم خوب چهار تومن بیشتره 

خدا ب همه پدر مادر ها عمر طولانی بده

انشالله اقا جون منم سالیان سال واسم حفظ کنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولی خوبه.دومی یعی شریکی کلی مکافات میکشی

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

سه دنگ این خونه بهتره. شهرستان که به نسبتِ تهران رشدی نداره. مغازه هم که هم فروشش خیلی سخته، و هم اگه بخوای خودت استفاده کنی جایِ مغازه و اینکه ملکیته یا سرقفلی مهمه و در کل به نسبتِ خونه، مغازه دردسرای بیشتری داره.

سه دنگ این خونه رو بزنن به نامت، بعدا هم رشدِ بهتری داره هم با برادرت توافق میکنی و راحت میتونی بفروشیش. برادرت هم اگه فروشنده نباشه، طبقِ قانون یا باید خودش بخره یا دادگاه حکم صادر میکنه که جفتتون به شخص دیگه ای بفروشید

من باشم اولی رو میگیرم . چون بخوای خونه رو بگیری یاتو باید سهم داداشتو بخری که باید پول داشته باشی برای اینکار. یا باید سهم خودتو بفروشی که اگر قصدت پس انداز باشه و نخوای بفروشی بلا تکلیف میمونه  . به دردسرش نمی ارزه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

من باشم اولی رو میگیرم . چون بخوای خونه رو بگیری یاتو باید سهم داداشتو بخری که باید پول داشته باشی ب ...

و از طرفی میتونی مغازه رو اجاره بدی

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

حتما اولی 

اولا کامل برا خودت میشه و حرف و نقلی توش نیس 

دوما به نامت کنه دیگه نمیخاد مالیات بدی 

سوما هرگز هیچ چیزی با کسی شریکی برندار 

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
سه دنگ این خونه بهتره. شهرستان که به نسبت رشدی نداره. مغازه هم که هم فروشس خیلی سخته هم اگه بخوای خو ...

شهرستان خوبه مثل تبریز مثلا 

مغازه هم جاش خوبه خود کسی ک اجاره کرده هروقت بابام میره تمدید کنه میگه بده ب خودم 

اپارتمانه هم ک نقلیه و دست مستجر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز