2777
2789
عنوان

نحوه سقط جنین

1899 بازدید | 33 پست

سلام خانوما 

یه سوال داشتم. بتای من از ۷۵۰ رسید به ۴۵۰ و الان شده ۲۳۹. مقداری هم خونریزی دارم سونو هم گفته رشد متوقف شده و توی ۴ هفته مونده میخواستم ببینم اگر تجربه دارید آیا این خودش قطعا سقط میشه یا نیاز به اقدام به سقط هست؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.اگه توقف رشد داده باشن  دکتر بهتون نامه سقط میده و توی بیمارستان سقط میکنن

دکتر بهم گفت گرمی بخور سقط بشه ولی گفت نمی‌دونیم مرده یا نه واسه همین نمی‌خوام خودم اقدام کنم می‌خوام ببینم چقدر میشه منتظر بود سقط بشه

مگه اینکه زعفرون غلیظ بخوری اونم برا هرکسی مناسب نیس،ولی یادمه دوستم توی ۵ ماهگی رشد بچه ش متوقف شده ...

باز ۵ ماهگی فکر کنم بزرگ باشه واسه منو اندازشو زده یه سانت 😭 کاش بدون دردسر سقط بشه

مال من ک توی ۸هفته رشدش متوقف شده بود هرچی گرمینه خوردم سقط نشد رفتم بیمارستان کورتاژ کردن

چطور متوجه شدی، علائم داشتی که رشدش متوقف شده بود؟ 

بعد از چند هفته متوجه شدین؟ 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

دکتر بهم گفت گرمی بخور سقط بشه ولی گفت نمی‌دونیم مرده یا نه واسه همین نمی‌خوام خودم اقدام کنم می‌خوا ...

یعنی نرفتی سونو ببینی قلب داره یا نه؟ 

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

برا منم بتام میومد پایین،بعد که افتادم رو خونریزی دکترم‌گفت ده روز طول میکشه تا سقط بشه،آخرین بار که بتا دادم گفت دیگه داره سقط میشه راه برو منم راه رفتم کلی ،دقیقا روز دهم سقط شد بعد رفتم سونو هیچ بقایایی نمونده بود 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
باز ۵ ماهگی فکر کنم بزرگ باشه واسه منو اندازشو زده یه سانت 😭 کاش بدون دردسر سقط بشه

از عطاری سمباء بگیر بخور . دکتر به زن داداشم گفته بود .ولی چطور خورده بود نمی دونم اونجا از عطاری بپرس راهنماییت میکنه . برای زن داداشم تو یازده هفته سقط شد .

......