2777
2789

اگ ی شبه تحمل کن

اگ ن ک برو‌جنگ را بنداز

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اگه هفته ای ی باره و سختت نیست تحمل کن به خدا بدون اوناام نمیتونن بچه هارو کنترل کنن ما خودمون خونه مامانبزرگم جمع میشیم تازه خونه دربستیع خودمون از دست بچه ها روانی میشیم هرچقدرم دعوا میکنیم نیم ساعت اروم میشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسایه های طبقه بالایی ما پارسال همینجوری بودن ، منم هر موقع میدویدن با دسته جارو ( از این جارو دستیای بلند ) چند بار میزدم به سقف 😁 نمی‌دونم تأثیر داشت یا نه ولی از اون موقع ها صداشون خیلی کمتر شد خدارو شکر

اگه هفته ای ی باره و سختت نیست تحمل کن به خدا بدون اوناام نمیتونن بچه هارو کنترل کنن ما خودمون خونه ...

نه مم تعجب میکنم که ساعت یک شبه اما آرومشون نمیکنن،کلا ادمای بیخیالین،بزرگاشون بچه ترن

همسایه های طبقه بالایی ما پارسال همینجوری بودن ، منم هر موقع میدویدن با دسته جارو ( از این جارو دستی ...

من تازه از دست قبلی نجات پیدا کرده بودم که اینا اومدن😅

نه مم تعجب میکنم که ساعت یک شبه اما آرومشون نمیکنن،کلا ادمای بیخیالین،بزرگاشون بچه ترن

نمیدونم والا شرایطی ک درک کردم گفتم چون واقعا من برادر خودم۱۳سالشه ولی وقتی با نوه های دیگه میفته انگاری۲سالشه خیلی شلوغی میکنن هروقتم دعوا کردم نیم ساعته اول ارومن

نمیدونم والا شرایطی ک درک کردم گفتم چون واقعا من برادر خودم۱۳سالشه ولی وقتی با نوه های دیگه میفته ان ...

ماخودمون بچه بودیم بدتر بودیم والا،خونه های آپارتمانی آدمارو محدود کرده کلا اما من حرصم فقط از بزرگتراشون میگیره که صدای خودشون بلند تر از بچه هاست

ماخودمون بچه بودیم بدتر بودیم والا،خونه های آپارتمانی آدمارو محدود کرده کلا اما من حرصم فقط از بزرگت ...

خب اگه چند هفته ی باره تحمل کن اگه نه فردا به مادربزرگه بگو اخه خونه بزرگترا ادم جمع میشه تو شلوغی دیگه حواسش پرت میشه باورت نمیشه دوساله دلم تنگ شده برای این جمع شدنا دیگه برام شده حسرت😊

خب اگه چند هفته ی باره تحمل کن اگه نه فردا به مادربزرگه بگو اخه خونه بزرگترا ادم جمع میشه تو شلوغی د ...

مادربزرگه بینیشو عمل کرده واسه همون مراعاتشو کردم نرفتم زنگشونو بزنم🤥😅البته شوخی میکنم صد سالم میگذشت من روم نمیشد برم بگم هیس ساکت مردم خوابن،همسایه قبلیمون یکسال اذیت کرد هیچی نگفتم اما واقعا عصبی شدم

مادربزرگه بینیشو عمل کرده واسه همون مراعاتشو کردم نرفتم زنگشونو بزنم🤥😅البته شوخی میکنم صد سالم میگ ...

بنویس بزار جلودرشون

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ای بابا کمال شما کک هفته ای یکبار ما هر شب همینجوریم بروتذکر بد تا بفهمه مال ما ک گاو نمیفهمه

وای هر شب دیگه خیلی سخته مخصوصا که گیر ادم نفهم بیوفتیم