2789
عنوان

حکمت مشکلات

105 بازدید | 10 پست

من ی مشکل داشتم خیلی دعاونذر کردم بعد چندین سال نتیجه ندادو نشد. الان بعدسالها مشابه همون مشکل برام پیش اومده ولی نه به اون شدت خیلی کم بنظرتون حکمت خدا چیه باید الان رها کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش استرس دارم میگم نکنه اینم نشه چون مشابه مشکل قبلیه کارم شده گریه همش

خودتو راحت کن ، از مشکل قبلیت مگه درس نگرفتی که همه چیزو به خدا واگذار کنی؟ خوب الانم همه چیو بسپار به خودش مگه دفعه قبلی خودش برات انتخاب نکرد؟ الانم با ارامش زندگیتو کن بزار همه چیز اونجور که درسته پیش بره

اره میگم رها کنم بسپارم ب خدا

بهترین کار هستش ، گریه هم خوبه اما به اندازه ، عادی به زندگیت ادامه بده همه ما تو زندگیمون کم یا زیاد مشکل داریم بهترین کار اینه که در مواجه باهاشون اول بدونی که طبیعیه مشکلات میادو میره دوم اینکه میشه حلشون کرد تنها چیزی که چاره نداره مرگه ، حل این مشکلات هم بخشی از زندگیه ، خودتو به امواج بسپار انشاالله که به نتیجه مطلوب میرسی نگران نباش

بهترین کار هستش ، گریه هم خوبه اما به اندازه ، عادی به زندگیت ادامه بده همه ما تو زندگیمون کم یا زیا ...

مرسی دوست عزیز. انقد قشنک گفتی ک دوست دارم بگم مشکلمو. من چندین سال عاشق یکی بودم نذرو نیاز اخرش مادرش گفت دختر غریبه نمیگیرم و نشدو خدا نخواست الانم بعد سالها یکی دیگ ک اومده تو زندگیم اینم مامانش میگه غریبه اس دختر.. دیگ خیلی دلم شکست هی میگم خدا حکمتت چیه

مرسی دوست عزیز. انقد قشنک گفتی ک دوست دارم بگم مشکلمو. من چندین سال عاشق یکی بودم نذرو نیاز اخرش ماد ...

خواهش میکنم عزیزم ، هیچکس از حکمت خدا سر در نمیاره 

ممکنه سر نوشت تو کنار کسی باشه که هزاران برابر بهتر هستن

وقتی که مادرشون رضایت قلبی نمیدن خودت اونا رو از زندگیت بیرون کن چون اگر هم به هم برسید تا دنیا دنیاست نمیزاره طعم خوشبختیو بچشید ، درسی هم که من خودم از این موضوع میگیرم اینه که وارد رابطه با کسی نمیشم تا زمانی که 

خانواده ها در جریان نیستن ، الانم خودتو بسپار به خودش 

انشاالله که بهترینها برات رقم میخوره💕