2777
2789

ما شب عروسی داریم شب عقد نداریم....هرکسی میره خونه خودش...

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره نامزدی تون چه مدت بود از نظر احساسی چقد بهم نزدیک شدین؟؟ ببین منم ازدواجم سنتی بود ۳ماه هم دوره آشنایی ولی توهین همون ۳ماه عاشق همسرم شدم بغل و بوس بود.. بعداز عقد هم رابطه فقط سطی اصلا دخول نبود خودم خواستم و تاکید میکردم به همسرم تا بعداز عروسی.. صبحانه به وقتش شام بوقتش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

برای سنتی شب عقد نمیخواد

مگر اینکه قبل عقد دو ماه اینا رفت آمد داشته باشین

عجله نکنید همون دست همو گرفتن کافیه 😂

بعد یع مدت کشش و علاقه بوجوذ میاد حل میشه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
تو خانواده ما که شب عقد دختر خونه خودش پسر هم خونه خودش میره 

والا ما هم همینطوریم

اصلا عقد و نامزدی برا ما فرقی نداره

فققققققط عرووووووسی😅

تا شام ندیم به ملت ،محرم همدیگه نمیشیم 🤣

دوره نامزدی تون چه مدت بود از نظر احساسی چقد بهم نزدیک شدین؟؟ ببین منم ازدواجم سنتی بود ۳ماه هم دوره ...

ما دو هفته  صحبت کردین بدون هیچ تماسی ۱ هفته و خورده ای عقد کرده بودیگ در حد دست دادن شب جشنمون نزدیک شدیم ولی بدون دخو  ل  عادیه؟

خدااااا
به نظرم کامل ربطی نداره محرمید 

نه اتفاقا خیلی ربط داره همین محرمیت درسته هست ولی خدایی نکرده دور از جون استارتر هر اتفاقی ممکنه بعداز عقد تو زندگی پیش بیاد اگر دوشیزه باشه برای خودش بهتره حداقل عذاب وجدان نداره که اشتباه کرد رابطه کامل داشت و... حتی روانشناس ها هم تاکیدد میکنن عقد هم دوران شناخت و رابطه کامل نداشته باشید. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
والا ما هم همینطوریم اصلا عقد و نامزدی برا ما فرقی نداره فققققققط عرووووووسی😅 تا شام ندیم به ملت ...

😂😂😂😂😂....ما رابطه در دوران عقد اصلا کار درستی نمیدونیم اینجوری نیست که خودمون دلمون بخواد اما بخاطر رسم رسومات رعایت کنیم نه! کلا دو طرف هم خوششون نمیاد 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بستگی به جفتتون داره ، اگه خانوادت میذارن بخوابین پیش هم که خودتو آماده کن

نه نمیزارن هر چی شد توی شام بود که با هم رفتیم تو اتاق بخوریم شد ولی بدون دخ و ل  بود 

خدااااا

شب عقد چیه اصلا دوران عقد چیه مزخرفه فقط اینکه اگر بهم نمیسازن راحت تر جدا بشن  کلا هزینه ی خرج جهاز و عروسی فقط گردنشون نیفتاده جالبه اینکه اکثرا تا سر خونه زندگیشون نرفتن تصمیم به جدایی نگرفتن